Pages

UPDATE : OUTDOOR PHOTOSHOOT FOR FREE BY MIZZY N

mereka yang menajwab GWE PERLU DAPAT PHOTOSHOOT FREE INI KERANA?

LilyAzliyana sebab bday anak dia April ini. Maka dia nak merakamkan saat-saat anak dia sambut bday dan berpakaian cantik di hari istimewa itu. Sebenarnya Lily ni kawan sekolah aku jadi aku paksa dia promo juga freebie aku ini di sini. Tima kasih Lily.

norly saliana @ mamazahra pula minat bergambar dan memang terrer bergaya tuk photoshoot tapi dia selalu pakai kamera henpon aje jadi dia kata dia perlu dapat peluang ini untuk bergambar dengan sakannya. Malahan dia pun ada tolong promo freebie ini di sini.

Queenin Murni pula nak ambil gambar di siang hari sebab nampak cerah sikit. Dia tanya boleh camtu? Boleh aje Queenin.

Anin pula perlu dapat peluang bergambar ini supaya ia menjadi peluang yang hebat utk dia bertiga satu keluarga meluangkan masa bersama. Katanya dia asyik membizi saje selalunya jadi peluang untuk bermesra sambil dirakam ini memang dialu-alukan.

Kujie nak photo shoot ini sebab masa dia kahwin dulu tak sempat nak berposing 'open air' macam pengantin zaman sekarang. Lagi satu besday dia pun dah dekat 18 april ini jadi cocok sekali la kalau dia dapat.

Ummi Dania Yasmine kata dia nak peluang untuk bergambar kerana bajet dia tak membenarkan dia upah kameraman untuk photoshoot jadi peluang photoshoot free ini memang dia alu-alukan sangat la.

Mama umar yang memiliki dua orang tak pernah ada can bawa anaknya pergi ambil gambar dalam studio atau di suasana luar jadi dia memang teringin nak gambar anak-anaknya dirakamkan secara eksklusif.

Siti yang tak meninggalkan alamat untuk contact balik (boleh bagi email awak nanti?) pula perlu dapat fotoshut nie sebab dia nak merakamkan saat-saat dia bahagia berbadan dua dengan hubby tercinta.

CkYnHaShiM kata dulu dia pernah pergi photoshoot tapi tak dapat pergi sebab ada aral melintang, jadi kali nie kalau dia dapat memang best la. Plan dia nak pakai baju sedondon satu keluarga jika dapat.

@>--ummi zahra--<@ yang mempunyai anakanda yang baru setahun umurnya ingin dirakamkan gambar dia sekeluarga semasa sedang bergembira dan spontan jadi bila tengok balik rasa sentimental la. Gambar time-time gembira memang menggamit memori kan. Sebab tu aku pun suka sangat nak ambil gambar korang.

itafukada
pula siap bersajak. puitis dia kata semasa gembira, sedih, ketawa, menangis maupun bercanda, gwe mau potretkan segalanya, menjadi garapan untuk tatapan sehingga gwe menjadi nenda.

AzieAzah kata sselama ini ramai kata dia kelihatan kurang menarik dalam gambar, maka jika dapat dia nak buktikan pada ramai orang yang dia boleh nampak vava voom.


Rasa2 ini aje yang masuk. ok itu aje. Kita tengok siapa yang akan terpilih nanti ok.

Keputusan 1 April 2010 kay.

1 ORANG PEMENANG AKAN DAPAT PHOTOSHOOT dengan syarat-syarat berikut :-
1. Bertarikh bulan April 2010, hari Sabtu/Ahad di siang hari. Tarikh spesifik akan dibincangkan dengan pemenangnya yang berwarganegara Malaysia aje. Kalau korang 18 ke bawah kena minta izin mak/abah/penjaga dan bawak mereka sekali ke sesi ini.
2. Lokasinya hanya sekitar kawasan outdoor Lembah Klang, Malaysia di tempat yang xde caj bawak kamera mcm zoo atau kawasan larangan. Contoh selain taman macam tepi jalan pun ok. Tambang dan mobiliti ke tempat yang dijanjikan ditanggung sendiri (Syarat tipikal pertandingan). Aktiviti di darat aje yang tidak melibatkan aksi racing ke, bungee jumping atau yang tahap X-Games gwe tak nak tanggung kalau ada kecelakaan.
3. Pemenang yang nak bergambar kena berpakaian selain warna hitam.
4. Pemenang boleh bawak kawan/keluarga tapi tak lebih empat orang dalam satu sesi.
5. Sesinya dua jam aje.Selalunya photoshoot pengantin secara purata sejam je pun.
6. Bagi saya kebenaran untuk guna pic itu di blog ini dan blog2 lain milik saya.
5. Pemenang akan memenangi salinan gambar 4R kertas Matte sebanyak 8 keping dan juga sekeping DVD gambar unlimited shoot itu dalam masa 2 minggu selepas photoshoot.

Jika pada tarikh itu bespren saya free beliau juga akan datang join sekaki sebab dia suka bab2 amek pic dan menyibuk dengan saya. Beliau ialah tokey bersama Gambaqq yang boleh diusha di outtamymind.


Posting asal di sini.

Bizi bizi bizi

Khamis nie hari rtm. jadi aku memang sgt bizi. sorry x update pasal freebies.
petang nie aku cuba, kalau tak esok ok. tapi results akan tetap keluar 1 april juga.

time kasey.

muah muah

hi!

aku kat UPSI. bizi jap. senin nanti aku update pasal freebies k. tata.

Jom tengok Separuh Akhir Bintang Ai-Minnal

Aloha

Hari ni hari last untuk siapa2 nak masuk giveaway march ini.
Esok pagi aku akan update senarai siapa yang dah ada.
Nie nak balik dulu nie nak dating sebab esok lusa pergi outstesen sampai Ahad.
Lama siut tak outstesen nie.
Ciao.

Parti dalam office

Berikut ialah,

Makanan sumbangan setiap officemateku,

Pengepit yang dah sedia ada menunggu lauk datang sebab orang katering sesat jalan,

Sudu yang menjadi hiasan sebab makan pakai tangan lagi best,

Pinggan menanti nasi dituang,

Cawan tunggu kesejukan air laici berais,

Makanan dah tiba, doa dah baca, mari mula makan, tapi apa cerita nie?

Officemate aku 11 orang aje termasuk bos. Bagi merapatkan silaturrahim antara kami yang sikit ini dan mewujudkan keceriaan dalaman bos aku suggest kami buat parti dalam office setiap enam bulan. Hari tu kami buat parti pertama untuk tahun 2010. Sesiapa yang besday dia antara Januari sampai Mei diraikan dahulu.

Untuk mencetuskan keriangan ini kami mengumpula sorang RM10 setiap bulan. Dana terkumpul itu bukan sahaja untuk bergembira malahan boleh buat beli hadiah kalau ada orang nak kahwin ke dan duit sebagai sumbangan kalau ada sesiapa yang memerlukan. Takdelah nak kena kutip RMXX setiap sorang secara ad hoc. Jenuh macam tu nak memenuhkan tabung.

Bagi memeriahkan meja makan semua orang bawa makanan sampingan. Aku bawa twisties.

Ada yang bawa buah-buahan. Bagus nie memenuhi diet seimbang.

Besday aku Januari jadi dapatlah hadiah daripada diaorang. Selalunya pembeli suka benar nak beli daripada Jusco sebab dapat pembalut hadiah percuma. Tapi bab ini mengantoikan la sebab tengok pembungkus hadiah dah boleh teka dapat apa.

Apa aku dapat? Budak2 nie belikan birthday boys and girls tempat letak majalah ini. Aku letak kat office je buat masa nie.
Dan juga mug ini. Lama dah tak dapat mug. Aku rasa hadiah yang lame gila zaman sekarang ialah mug yang serupa bertulis ikhlas daripada bla bla bla. Lame sebab macam malas nak fikir dah.


Kad besday aku sukarela nak buat. Jadi aku buat indie habis la.
Indie - buat sendiri bukan belin kat kedai.
Haha.

Modal nak membuat kad ini semua ialah RM2 harga kertas kuning tu. Pengsan aku baca ucapan dorang dalam kad tu. Semua duk bercakap pasal moga bahagia di samping pasangan. Ia membuat aku tertanya-tanya, adakah ini kad selamat pengantin baru atau kad happy birthday.


Happy birthday juga kepada siapa2 yang sambut birthday



Yo!

funny pictures of cats with captions

update esok je la. pening kapla.

PS: see more Lolcats and funny pictures

Follow Up : March Freebies-Ambil gambar outdoor percuma di bulan April.

Nie aku dah update sampai 22 Mac 2010 ok. Dieorang nie ialah para peserta yang berpeluang untuk memenangi freebies OUTDOOR PHOTOSHOOT FOR FREE BY MIZZY N dengan menjawab

GWE PERLU DAPAT PHOTOSHOOT FREE INI KERANA?

LilyAzliyana sebab bday anak dia April ini. Maka dia nak merakamkan saat-saat anak dia sambut bday dan berpakaian cantik di hari istimewa itu. Sebenarnya Lily ni kawan sekolah aku jadi aku paksa dia promo juga freebie aku ini di sini. Tima kasih Lily.

norly saliana @ mamazahra pula minat bergambar dan memang terrer bergaya tuk photoshoot tapi dia selalu pakai kamera henpon aje jadi dia kata dia perlu dapat peluang ini untuk bergambar dengan sakannya. Malahan dia pun ada tolong promo freebie ini di sini.

Queenin Murni pula nak ambil gambar di siang hari sebab nampak cerah sikit. Dia tanya boleh camtu? Boleh aje Queenin.

Anin pula perlu dapat peluang bergambar ini supaya ia menjadi peluang yang hebat utk dia bertiga satu keluarga meluangkan masa bersama. Katanya dia asyik membizi saje selalunya jadi peluang untuk bermesra sambil dirakam ini memang dialu-alukan.

Kujie nak photo shoot ini sebab masa dia kahwin dulu tak sempat nak berposing 'open air' macam pengantin zaman sekarang. Lagi satu besday dia pun dah dekat 18 april ini jadi cocok sekali la kalau dia dapat.

Ummi Dania Yasmine kata dia nak peluang untuk bergambar kerana bajet dia tak membenarkan dia upah kameraman untuk photoshoot jadi peluang photoshoot free ini memang dia alu-alukan sangat la.

Mama umar yang memiliki dua orang tak pernah ada can bawa anaknya pergi ambil gambar dalam studio atau di suasana luar jadi dia memang teringin nak gambar anak-anaknya dirakamkan secara eksklusif.

Siti yang tak meninggalkan alamat untuk contact balik (boleh bagi email awak nanti?) pula perlu dapat fotoshut nie sebab dia nak merakamkan saat-saat dia bahagia berbadan dua dengan hubby tercinta.

CkYnHaShiM kata dulu dia pernah pergi photoshoot tapi tak dapat pergi sebab ada aral melintang, jadi kali nie kalau dia dapat memang best la. Plan dia nak pakai baju sedondon satu keluarga jika dapat.

@>--ummi zahra--<@ yang mempunyai anakanda yang baru setahun umurnya ingin dirakamkan gambar dia sekeluarga semasa sedang bergembira dan spontan jadi bila tengok balik rasa sentimental la. Gambar time-time gembira memang menggamit memori kan. Sebab tu aku pun suka sangat nak ambil gambar korang.

Semua jawapan peserta tujuh orang ini memang menarik, kita tengok siapa yang akan terpilih nanti ok.

Kepada yang masih nak masuk ada peluang lagi sampai 25 Mac 2010 ini. Peserta terpilih akan diumum pada 1 April 2010.

1 ORANG PEMENANG AKAN DAPAT PHOTOSHOOT dengan syarat-syarat berikut :-
1. Bertarikh bulan April 2010, hari Sabtu/Ahad di siang hari. Tarikh spesifik akan dibincangkan dengan pemenangnya yang berwarganegara Malaysia aje. Kalau korang 18 ke bawah kena minta izin mak/abah/penjaga dan bawak mereka sekali ke sesi ini.
2. Lokasinya hanya sekitar kawasan outdoor Lembah Klang, Malaysia di tempat yang xde caj bawak kamera mcm zoo atau kawasan larangan. Contoh selain taman macam tepi jalan pun ok. Tambang dan mobiliti ke tempat yang dijanjikan ditanggung sendiri (Syarat tipikal pertandingan). Aktiviti di darat aje yang tidak melibatkan aksi racing ke, bungee jumping atau yang tahap X-Games gwe tak nak tanggung kalau ada kecelakaan.
3. Pemenang yang nak bergambar kena berpakaian selain warna hitam.
4. Pemenang boleh bawak kawan/keluarga tapi tak lebih empat orang dalam satu sesi.
5. Sesinya dua jam aje.Selalunya photoshoot pengantin secara purata sejam je pun.
6. Bagi saya kebenaran untuk guna pic itu di blog ini dan blog2 lain milik saya.
5. Pemenang akan memenangi salinan gambar 4R kertas Matte sebanyak 8 keping dan juga sekeping DVD gambar unlimited shoot itu dalam masa 2 minggu selepas photoshoot.

Jika pada tarikh itu bespren saya free beliau juga akan datang join sekaki sebab dia suka bab2 amek pic dan menyibuk dengan saya. Beliau ialah tokey bersama Gambaqq yang boleh diusha di outtamymind.


Jomlah join!!!

ps: Kalu korang tak paham mcm mane nak join boleh rujuk posting asal di sini.

Hi, saya kenal awak ke?

Nie cerita bulan lepas tapi tak kira nak ungkit juga. Pada suatu hari ada sorang kawan baru kepada kawan aku nie yang sesuka hati aje kata aku poyo. Hi, saya kenal awak ke?

Orang kata aku kelihatan poyo tapi ada juga yang kata aku kelihatan seperti budak-baik-yang-tak-reti-buat-apa. Kata mereka nampak macam aku jenis buat hal sendiri dan tak reti kacau orang, bab nie best sebab orang tak dapat nak tau siapa aku yang sebenarnya. Tapi pandangan Justify Fullorang lain-lain kan, ko tak leh mengawal apa orang pandang terhadap kau lebih-lebih lagi orang yang tak pernah berbual sepatah haram pun dengan kau.

Kawan aku beritau kawan office dia ada bertanya pasal aku. Mari buat drama sikit, kawan aku tu OOMM la dan kawan dia KONON-KONON nama Su.
SU: Ko kawan dengan dia ke?"
OOMM : Kenapa?
SU: Takde ape, dia tu nampak nerd.

Si Su nie kata yang dia pernah pergi kursus dengan aku dan setelah aku ingat2 aku memang pernah pergi kursus dengan dia. Cis! Tapi aku tak pernah bercakap dengan dia pun. Malahan aku rasa aku selalu beriak wajah 'rusa masuk bandar' sepanjang dalam kursus sebab tak de kawan masa tu. Jadi persoalannya macam mana ko boleh kata aku poyo ha? Sentap la aku, memang sebakul kerbau jantan. Malahan aku tak pernah segrup atau sekhemah pun dengan dia.

Lepas tu esoknya budak tu perasan yang OOMM ni memang hari-hari lunch dengan aku dan bertanya lagi.
SU: Ko memang makan dengan dia hari-hari ke?
OOMM : Yela, kenapa tanya?
SU : Dia tu P kan.
OOMM : P tu apa?
Su : Poyo.

Arrrrrrrrrrrrrgh, so kerbau jantan!

Esoknya lagi aku ada meeting dan lepas habis aje meeting aku terus call OOMM untuk ajak pergi lunch. Si OOMM memang anti kantin jadi hari2 makan kat luar la kami. Masa pergi makan tu OOMM cerita kat aku yang minah tu persoalkan kenapa OOMM tu kawan rapat dengan aku walhal aku poyo. OOMM kata Itu aku tak tau tapi yang aku tau dialah kawan paling best aku pernah jumpa.

Best sangat jawapan untuk orang mereng yang suka-suka hati buat pendapat dan menyuarakannya pada orang lain sebelum dia beri salam pun pada aku. Aku kata pada OOMM, lain kali kau jawablah, Entahlah. Aku rasa aku sorang aje yang boleh kawan dengan dia sebab dia memang poyo pun.

Hai cik puan Su, aku rasa kelakar kenapa kau boleh mengumpat dengan OOMM dan kata Jangan cerita pada aku pulak pasal itu. Tapi kalau OOMM atau office mate dan bekas office mate aku nak kata aku poyo silakan. Aku memang poyo pun dengan mereka. Hehe.

Nasihatku kalau kau belum kenal orang tu sila simpan pendapat kau pasal dalam poket dulu ok. Bila dah cukup bukti baru kau cashkan kat kaunter. Memang jaga tepi kain orang.

Kasih: Part 1

Perkataan Kasih sangat popular se due menjak ini. Jelas dan nyata ia disebabkan oleh drama bersiri Nur Kasih arahan Kabir Bhatia tu. Kerana glamer dan mendalamnya kesan drama ini maka ramai ibu dan bapa yang menamakan anak mereka Kasih atau nak nampak lain sikit letak nama dengan variasi ejaan Qaseh. Teringat pulak aku masa aku duk rumah flet dengan family aku ada jiran baru aku tu panggil nama anak dia Mira, nama penuhnya Mira Edora. Siapa yang dah besar sikit masa tahun 1990 tu pasti akan teringat filem Melayu bertajuk Mira Edora

Kasih itu maknanya yang aku terfikir sekarang ialah cinta, sayang, segala yang berkaitan dengan suka pada seseorang. Tanpa merujuk kepada kamus aku rasa kasih itu perasaaan seorang manusia kepada sesuatu yang hidup sahaja. Setakat ni tak pernah pulak aku dengar orang kata aku kasih kepada negara tetapi akan kata aku cinta negara, atau aku kasih pada kereta baharu aku tetapi akan kata aku sayang kereta baru aku. Jelas kasih hanya pada yang bernyawa atau pernah bernyawa aje.

sambung ke Part 1

ok, pos ini unkomenabel.

Some days it doesn't feel good growing older.

Today I am 28 years and 2 months old. I am thankful that I have all the love that I need around me which lets me grow. They are the loves who reached into my heart and made we want to live and breathe, going to work, shop and do artsy stuff and endure all the stress that come in between happiness on my life on earth. They who shall not be named here are my sayangs, my honeys, my babies, my dearies, my past, my future, my present and all of them touched me and shall not be fogotten forever. To you my dearest dearies dears, I looooooooooooooooooove you so much!

But growing old also has some of its down moments. Last night was my down time. I am so bored with me, especially the physical me as if I were to face the fashion police I would die with rains of bullets adorning my horrible clothed body. I am a fashion wreck at times. Today I wore baggy pants with red shirt and scarf - which I pinned under my chin to cover my hair and tie the rest like a necktie. After lunch and as I was freshing in front of the huge restroom mirror at the office I almost fainted dramatically. I looked so dowdy and blah! But seeing that I am not so much a drama queen I just pushed away that thought and carried on with the rest of the day until the next wreck come.

Well, guys and girls. Starting today the 17th of March I aim to:-

1) Dress sensibly and smartly.
2) Be smart with money.
3) Be the best of me.

That's all. The bedroom needs a spring cleaning day too.

Koleksi Gelang aku

Tak sempat aku nak fikir untuk blog apa hari ni, nasib baik draf banyak.

Ok hari ni nak cerita pasal gelang-gelang aku.

Ni kawan aku belikan kat Bali.


Ni beli kat kedai aksesori faveret aku Chamelon.


Ni lupa mana tapi rasa beli kat Bali juga.


Ni aksesori besi faveret aku daripada BALIng.


Ni pun daripada Chamelon. Masa nie batu kaler aquamarine tgh popular.


Bracelet siput nie beli daripada Arts For Grabs tahun lepas. Kraf buatan orang asli nie.


Nie tunang aku bagi masa first kapel 6 tahun lalu. Huahaha masa nie die belum pandai belikan benda fancy2 kat aku.


Ini beli kat Padang Besar.


Ini semestinya Chamelon. Itu wire nak mengumpulkan gelang tak nak bagi dia bersepah dalam bekas gelang.


Ini beli kat Chamelon ke Bangkok. Ke Edika Yunus yang belikan.


Ini oomm bagi lepas dia outstesen ke Sabah.


Sama la juga dengan gelang mutiara ini.


Ini pun bali. Kalau nak beli aku ada gelang serupa ini di http://shopoholik.blogspot.com/


Nie pun oomm belikan kat bali.

Ni beli kat stall di Plaza Alam Shah, Shah Alam.


ini pun kawan aku belikan kat Bali. Masa tu aku belum ada can pergi Bali lagi.


Ini pun sama. Nie guna 50mm autofocus, tu jadi blur tu.


Ini daripada kedai Jalan Masjid India. Tetiba rasa nak pergi beli gelang india nie lagi. Kalau pakai memang menarik betul sebab dia memang cantik.


Ini daripada Bonita Mid Valley. Satu RM5.90 aje.

Ini pulak daripada Chamelon.

Ok. itu je cerita. Esok start mengarang balik la. Bye.

Freebies 1/2010

March Freebies : Ambil gambar outdoor percuma di bulan April. Tapi ini bukan April Fool!

Walaupun saya baru setahun jagung main camera tapi saya nak offer amek pic for FREE! Caranya untuk korang dapat peluang OUTDOOR PHOTOSHOOT FOR FREE BY MIZZY N ini ialah dengan menyatakan kepada ku GWE PERLU DAPAT PHOTOSHOOT FREE INI KERANA? Jawapan yang sopan dan bergeliga akan dapat menjadikan anda pemenang freebie ini.

UPDATE: 1 ORANG PEMENANG AKAN DAPAT PHOTOSHOOT.

Photoshoot itu nanti :-
1. Bertarikh bulan April 2010, hari Sabtu/Ahad di siang hari. Tarikh spesifik akan dibincangkan dengan pemenangnya yang berwarganegara Malaysia aje. Kalau korang 18 ke bawah kena minta izin mak/abah/penjaga dan bawak mereka sekali ke sesi ini.
2. Lokasinya hanya sekitar kawasan outdoor Lembah Klang, Malaysia di tempat yang xde caj bawak kamera mcm zoo atau kawasan larangan. Contoh selain taman macam tepi jalan pun ok. Tambang dan mobiliti ke tempat yang dijanjikan ditanggung sendiri (Syarat tipikal pertandingan). Aktiviti di darat aje yang tidak melibatkan aksi racing ke, bungee jumping atau yang tahap X-Games gwe tak nak tanggung kalau ada kecelakaan.

3. Pemenang yang nak bergambar kena berpakaian selain warna hitam.
4. Pemenang boleh bawak kawan/keluarga tapi tak lebih empat orang dalam satu sesi.
5. Sesinya dua jam aje.Selalunya photoshoot pengantin secara purata sejam je pun.

6. Bagi saya kebenaran untuk guna pic itu di blog ini dan blog2 lain milik saya.
5. Pemenang akan memenangi salinan gambar 4R kertas Matte sebanyak 8 keping dan juga sekeping DVD gambar unlimited shoot itu.

Jika pada tarikh itu bespren saya free beliau juga akan datang join sekaki sebab dia suka bab2 amek pic dan menyibuk dengan saya. Beliau ialah tokey bersama Gambaqq yang boleh diusha di outtamymind.

Lupa nak letak. Tarikh tutup pertandingan ialah 25 Mac 2010 dan pemenang akan diumumkan pada 1 April 2010.

Ok itu aje buat masa ini. Sila nyatakan komen anda di ruang komen di sini ok. Bye!
Sila, sila jangan malu2.

norly

After the bloggers gaythering I went straight to CM just for Arts For Grabs.

And surprise surprise I met the fabulous Kak Emila Yusof.


Happy, happy, happy, happy, happy.
Happy that we bought 4 cards from her.


There were an abundance of local artsy products.

This is kak emila's booth.


That's me on the left upon seeing her. So excited maaa!


But this girl is not Malaysian as she didn't understand Malay.


Her arts were very good.


There were some awesome handmade cards.


The cards are a bit costly as the cost of making it is high. Art papers are pricey you know.


This is from http://simplyblatant.com/


The people there are super nice too unlike some sales person in a branded shop.


Howeber someone burst my bubble there. I was browsing through some books when two guys said something and laughed beside me. When I looked at them they were definitely looked at me and may be referring to me. But when I asked them about it they just said "Let it be". I hate super idiot guys who think we are ignorant of them. I heard them saying something like I was a younger version of this person.


Unfortunately you can't see this picture as they are hidden.
:P

Nine!

I just watched nine and the movie is ok but a bit slow... zzzzzzzzzzzzzzzzzz

One good thing is the movie acts out an introduction and then it transits to the songs. The musical parts are all dramatization of what the characters feel like the kekasih gelap Carla's (Penelope Cruz) sexy phone call , film director's Guido's (the protagonist) lost in his thought, Lucia's (Guido's wife) feelings as a merana wife. Aiyooh what is the word for merana? Oh yeah, long suffering wife.

Best to be watch in a very comfy seated cinema like Signature GSC as the slow pace can tire your body.

bLOGGERS gayTHERING Mac 2010

Mari bercerita sebelum ditelan dek zaman.

Sabtu aritu aku pegi gathering blogger dengan outtamymind di Rawang. Aku nak ajak azyze tapi dia ada job wedding plak. Job nyanyi kot. Kalo korang nak penyanyi freelance area Klang Valley boleh try tanya dia. Hehe, promosi tidak berlesen.

Gathering ini dianjurkan oleh Mazidul Akmal Sidek, Bapak Gegula. Ondscene dan beberapa blogger lain yang glamer sungguh. Oleh sebab dah glamer jadi tak yah link kan dorang kanlah.

Sebab post ini banyak gambar jadi biarlah gambar menceritakan suasana itu ok. Silakan.


Nie orang Taman Rimba Komanwel tu kot.







Akhirnya menang gak minah ini.

Ini baru betul air tenaga nie.


I also have my own papparazzo tau.









Budak nie baru 11 tahun dan bapa dia kerja kat Algeria. Alamat blog dia entah ye.



Saya yang cuba bersosial. Hihi.


Bloggers yang rajin datang menempuh jem dan ranjau tol.


Menunggu nombor cabutan bertuah di sebut. Aku menang pek ubat ketiak, biskut oreo dgn biskut tiger.


orang kuat bercakap sedang posing.

Bapak gegula, please jangan buat aksi nok.


Dua ekor wartawan, eh penerbit la. Dua2 gile glamer.


Hazrey dah siap posing sementara outtamymind masih dilanda stagefright.


Sangat lah macam berbincang isu serius kan.


Bapak and mak gegula yang dah jadi mcm seleb. Nie misi minta autograf ke?


Budak kecik dan ular jinak.


Muka konfiden aku dengan ular.


Gambar beramai2 sebelum blah. Peace


Bye ular!


hELLO

hELLO
:D

Followers

Mereka Menyinggah