Pages

Sasuke smiles


What it would look like if Minato never died, the Uchiha massacre never happened so Itachi. Sasuke was jealous of Naruto for being the Hokage's son and joined Orochimaru for power, looks like that boy should see a therapist indeed. This was screen capped from episod 450, a filler episode about Tsunade's dream while she was bound in Madara's Infinite Tsukoyomi.

Top from left to right Kurenai, Asuma, Iruka, Kakashi, Minato, Itachi, Nagato and Gai.
Middle from left Shino, Tenten, Neji, Hinata, Naruto, Sasuke, Sakura and Gaara.

Sitting from left, Kiba, Akamaru, Shikamaru, Chouji, Ino and Rock Lee.

Jenjalan di Muar, Johor Dis 2014

Penghujung tahun 2014 kami spend masa berkereta daripada Temerloh sampai Muar. Trip satu malam dan memenatkan tapi berbaloi-baloi apabila memikirkan pemandangan indah dan perubahan suasana yang dinikmati sepanjang jalan.

Kalau ke Muar Johor, makanan yang muncul dalam benak otak ialah Asam Pedas. Asam Pedas Johor lain daripada Asam Pedas Melaka, mana bezanya aku tak pasti tapi aku rasa Asam Pedas Melaka masam dan pedas lagi. Eh ini yang rasa nak pergi cara asam pedas esok lusa ni untuk makan malam atau makan tengah hari.

Kami makan di kawasan Dataran Muar tu, kalau tak puas makan boleh beli pes dalam peket tau. Maka boleh jamu jiran sebelah rumah. 


Makan dengan nas putih, sambil rasa asam pedas tiga jenis lauk - ayam, ikan dan daging kot.


Asam pedas ikan paling aku suka.

Selepas makan, lepak2 sekejap berjalan di Dataran Muar.


Lebar sangat sungai Muar ini.


Atas kaki lima dia ada design ikan lumba-lumba. Aku tengok seronok anak aku main. 
Masa ni umur dia 3 tahun. 



Of course bendera Johor kebanggaan aku.


Berdekatan dengan kawasan kami makan ada enjin keretapi lama, dia kata jangan panjat :P

Ok itu sahaja. Sepanjang tahun lepas kami mengunjungi Kuala Terengganu, Sungai Lembing, Pulau Pinang dan Alor Setar. Ada pergi sebab ada kenduri kahwin dan ada yang pergi kerana sahaja cuti-cuti. Apa pun see you later.

What happened in January?

Hello. I've been buried in work and motherhood starting 2016. And now my car is in the workshop and we have been doing this juggling thing, with the hubby's one and only car to send the kindy kid and everything else. I've lived 26 years without a car but when I finally own and drive a car, it feels a bit awkward having to rely on public transportation. Either way I still have to pay the monthly installment, and with the added public transportation I am currently on shopping hiatus :(. But I still grab the kids clothes, they grow them out in only a few months and I don't like seeing my kids wearing oversized clothes :P

By the way, while I lull in the world known as reality and some in fanfiction dot net, here are a few artworks I've done. It's a mish mash of computer graphic, I am a wannabe artist. I use pens, markers, inks, colour pencils, on papers and arcylic and markers on canvas.


That's me


markers all in all


markers on shoes


markers on canvas


work in progress


inktober


inkdecember

colour pencil


inktober

Meanwhile, I have updated my hetero Sasunaru fanfic - Gerimis with chapters 6, 7 and 8. I even wrote another Fem!Sasu and Naruto Multichapter titled - Win My Heart. It's hard work writing I say you, but it's a great escapism route. 


hELLO

hELLO
:D

Followers

Mereka Menyinggah