Pages

Wadah blog

Ok aku perasan wadah blog ni tak sesuai nak letak fanfiction. I know right, dia macam berkecamuk nak baca sebab dia ikut tarikh dan bukan bab 1 sampai bab x. Well, I don't have the patience to menyusun dia ikut chapter lagi. Maybe when I am free one of these days, haha. Yolah tu. So kalau kawan-kawan nak baca secara teratur semua cerita fanfiction I, ada kat wattpad ok. Semua yang I bubuh kat sini ada di sana. Boleh tengok kat desktop, smartphone rasanya desktop version pun ada.

Selamat membaca.

My wattpad link.


0 comments:

hELLO

hELLO
:D

Followers

Mereka Menyinggah