Pages

Memfollow blog dan mengomen

Aku rajin baca blog orang tapi tak komen pun. Minggu lepas ada follow beberapa blogger juga. Aku baca dlm rss feed phone ku tapi aku x rajin komen. Aiyayayayay, lain kali aku kena komen. Nak linkback malu plak. Tapi aku nak naikkan readership blog ni maka aku rasa aku patut komen. Bagi mereka rasa kehadiranku. Cuba tgk giveaway majalah tu. Takde pun yang komen huwaaaa ahahaha. Follower ada 100 tapi tak satu pun jenguk. Ok bye.

3 comments:

@cu SaYaNg said...

acu jenguk cuma x komen :)

AchiQue said...

haha gedh, aku pun rajin baca blog org tapi tak rajin komen. pasal freebies ko tu, agaknya majalah Remaja & Hijabista tu tak ramai yg layan kut. termasuk aku..

azyze said...

i didnt leave any message abt the giveaway pasal i rasa bagilah org lain, especially bebudak... :D

hELLO

hELLO
:D

Followers

Mereka Menyinggah