Pages

Bowling Berakan-rakan

Pada 26 Ogos 2008 yang lalu, saya dan bffku OOMM, dan partner-partner bowling baru, Adik Sally dan adik Ikhwan pergi main boling kat Berjaya Times Square. Main start pukul 9.00 malam sampai habis sorang main dua game. Kami tiba dalam 8.00 malam ke lokasi dan Encik Khairul aje yang sapa kami. Dia inform daftar dengan Encik J yang menjaga kaunter pendaftaran. Lepas daftar dapat freebies dan tunggu 9.00 malam baru start main boling.

Masa round pertama sangat la tere aku, first time dapat 118 markas. Tapi masuk second round dapat 70 lebey aje. Ni mesti Adik Sally curik susuk aku ni :oP. Anyway my rerakan bowling mengenjoy je diri kami, walopun ibarat main boling syok2 sendiri je sebab tuan rumah takde datang jenguk pun.

Baru nak umpat sikit je kak Yati dari geng tuan rumah datang ke lane kami dan join sekaki menyorak kami. Sorak beriye2 je, aku tak pernah sebising ni sejak last sorak orang lari2 kat padang sekolah menengah dulu. Lantak la, takde orang nak entertain kite, kite entertain diri kita kan cik Aida? Oh ya Kak Yatie baju kaler kuning tu yang comel2 tu. Tapi lagi comel yang pakai baju merah sekalian.

Gi main boling baju kaler merah, tetiba team News pun pakai baju merah, tapi diaorang duk lane jauh sket so takde la nampak cam sama sangat. Tapi kami lagi menang bab volume suara sorak tu. At the end of the day dah pokol 11 tu lepas lenguh tangan dan peha, kenyang makan sumi, 100 plus dan McD yang diseludup masuk maka baliklah kami.

Lepas ni kena belajar main boling dengan lebih banyak sebab ni le acara sukan paling kerap diadakan di kalangan warga media. Lagi2 untuk warga yang tak geti main game padang macam aku. Boling ni pun aku baru start main last year, wahahhahha. Majulah boling untuk menggalakkan interaksi antara orang2 media.

1 comments:

aida said...

takpe aa. lepas nie kita pi beli set bowling. baru le nmpak cam pro. baru best skit

hELLO

hELLO
:D

Followers

Mereka Menyinggah