Pages

Nak keluar surat khabar?

Siapa ada story pergi cuti-cuti dan sanggup kongsi gambar dan info dengan semua orang tapi tanpa bayaran dan cuma peluang pampangkan muka di dada akhbar boleh lah email aku di sini.

naderiey@gmail.com

Contohnya macam ini la.


3 comments:

azieazah said...

Cerita info tu dalam bentuk macamana? Perceritaan macam kita menulis di blog kah? Kak Azie ada cerita panjang tentang catatan perjalanan yang ditulis di blog.

Bolehkah kita guna itu? Copy & paste sahaja? Ada orang akan edit untuk story kita nanti, kan?

*Jika sudi, jawab di blog saya, takut saya terlupa nak tengok balik di sini.


Catatan Perjalanan (singkat): Alaaa... Seremban jer pon!

@cu SaYaNg said...

acu suka sangat nak cerita pasal pengalaman ke luar negara tapi tu la...tak pandai nak mengarang...karangan memang ke laut..hehehe

Au and Target said...

Funny, we were talking about this place last night :-)

hELLO

hELLO
:D

Followers

Mereka Menyinggah