Pages

Kyoot Khamis : Pop Up Card


Masa aku pergi Jonker Street, Melaka tahun lepas ada banyak gerai jual pop up card macam ni.
Tak pergi cek pula berapa harga dia.  Tapi produk dia sama sahaja.




Anda nak buat pop card sendiri?
Aku cadangkan buat macam ni. Nampak simple dan mudah je kan.

Tang kek, bunting dan hadiah tu kalau tak reti sangat download aje daripada
internet gambar dan print. 

Nak buat? Tengok link ni untuk tau caranya.
Pergi sini.
http://www.homemadesimple.com/en-US/Crafts/pages/easy-pop-up-cards.aspx



0 comments:

hELLO

hELLO
:D

Followers

Mereka Menyinggah