Pages

Kyoot Khamis: DIY Shoe Clips

Semalam tengok Safiyya kat TV9 tu ada story pasal kasut colour block yang dihiasi dengan klip yang ada reben. Jadi kalau ada kasut plain yang rasa nak dibawa bersuka ria boleh bubuh riben, bunga atau bling bling.

So hari ni kita tengok apa itu klip kasut. Dan kalau nak buat sendiri macam mana. Ini ada beberapa gambar daripada laman INSPIRE MY WEDDING.


http://inspiremywedding.wordpress.com/2011/02/12/diy-oh-the-power-of-shoe-clips/
Klik la, anda akan dibawa ke laman lain yang ada tutorial klip kasut.




Ini kasut Voir aku beli sebulan lepas. Sangat plain so ingat nak embellish sikit.
Mungkin aku akan guna taktik perhiasan klip kasut supaya perubahan dia tak permanent.
Stay tuned ok.

0 comments:

hELLO

hELLO
:D

Followers

Mereka Menyinggah