Pages

Kyoot Khamis : Typography comel

Bagi kami kat dunia tulis menulis ni suka panggil kesalahan ejaan sebagai typo, tapi budak2 desginer /graphic panggil typography tu bentuk tulisan. Kira Arial, Tahoma dan Garamond tu ialah typo.

Baru-baru ni aku buat typo dalam frame untuk anak kawan aku dan anak aku.

Luna Zahra Khaeryna



Raief Mikael

Aku selalu teruja dengan typo yang dibuat guna kertas, atau quilling. 



Ni pula ialah Fancy Mood by Luke Brown.



Bila aku tengok ni, aku teringat kat industrial thingies. Wow sangat teknikal bentuknya, macam nak kena lukis pakai teknik Technical Drawing. Kalau nak tengok banyak lagi typo, pergi sini ok.

Ini dia. http://www.fromupnorth.com/typography-inspiration-749/

0 comments:

hELLO

hELLO
:D

Followers

Mereka Menyinggah