Pages

NANOWRIMO lagi sebulan lebih ajerr

Nanowrimo is sebulan lebih ajer from today. Maka aku nak berlatih dengan nuleh bermula esok sampai cukup sebulan. Itu maknanya 22 September sampei 21 Oktober 2010.

Dah dua tahun aku terai nak bercerita dalam 50,000patah perkataan yang Nanowrimo nak tu tapi misi aku selalu kandas lepas 3,000 perkataan. Kalau nak tahu apa tu Nanowrimo, tengok sini.

Ok babai. Selamat Hari Selasa.

4 comments:

Au and Target said...

You are writing something? A contest? Yes, my BM sucks. Hope you're well, Missy!

azyze said...

Tahun lepas aku sekadar mengikuti tulisan kau.

Tahun ni aku rasa macam nak join gak, tapi most probably write in Malay lah.
So that later I can really churn it into a real novel, if they make sense heheheh

boleh tak?

mizzyN said...

yes au and target, nanowrimo is short for national november writing month, the target is to write a 50,000 word story/essay in any language u want within the month of november.

mizzyN said...

join la, aku nak menang tahun nie walopun x de hadiah ke apa. ponek dah melayan impian nanowrimo tidak kesampaian selama 3 tahun.

hELLO

hELLO
:D

Followers

Mereka Menyinggah