Pages

Outdoor DJ Yuyue and DJ Ebby kahwin

Salam Wahh macam tulis email gitew. Esok aku akan berada di Kuala Krai, Kelantan. Pertama sebab sorang best pren yang dikenali semasa keje kawin. Nak juga sebut best pren kategori apa sebab dah meningkat dewasa ni banyak kawan2 dikenali pada setiap peringkat hidup. Yuyue aku kenal masa dia masuk ke Unit Hal Ehwal Semasa Radio tahun 2008 rasanya. Sebelum tu pernah tau pasal dia secara am je sebab ada kawan yang dpt jadi dj di KELANTANfm. Kawan ni ada bercerita perihal dj-dj di sana. Tup2 setahun lepas tu dia dapat tawaran kerja penerbit rancangan permanent kat HES Radio. Masa tu aku dah tak duduk Radio dah, dah berhijrah ke RTM World yang sekarang ni jadi RTM Online pun. Lama-lama selalu keluar lunch sama so jadi rapat.

Masa aku kahwin dia ada, so masa dia kahwin aku berharap sangat ada maka insyaAllah akan ke sana menjelang esok. Lagipun dia upah kami untuk ambil gambar outdoor dia di sana. Aku rasa macam aku akan jadi director of photography je sebab aku bawa anak. Of course la aku akan babywear anak aku kan, cuma x pasti nak wear ke tepi ke atau ke belakang. Selalu aku pakai anak aku macam ini gambar tu je. Moga-moga Mikael boleh di back carry dan tidur semasa aku ambil gambar dia nanti. Amin.

2 comments:

Au and Target said...

I understand 1 word in 4 - not sure what you were doing but I think you were taking pics of your son for a clothes shoot? If so, it sounds fun!

mizzyN said...

Dear katz, i wrote about going for my friend's wedding do in Kelantan and taking her outdoor romantic shoot. But since I brought my baby with me, I think I won't do much shooting. And I couldn't actually because my son was not too comfy as the shoot was delayed to 5pm. So I ended shooting a couple of pics only. Babywearing is putting baby in a suitable carrier and strap him to my body. This is alternative to putting baby in a stroller or carry him in our hands.

hELLO

hELLO
:D

Followers

Mereka Menyinggah