Pages

Kyoot Khamis: Kraf daripada bingkai gambar

Oh tengah nak tunggu masa untuk pulang tapi terjumpa link ini.

Best gila ada 50 benda untuk buat daripada bingkai. 
http://savedbylovecreations.com/2013/06/50-things-to-make-from-picture-frames.html



Aku teringin nak buat yang berikut.
Boleh buat gantung gambar.



Tempat letak idea. Ni boleh buat kalau dinding rumah sendiri.
Kalau dinding rumah sewa kena pastikan cat dia tak musnah ye sebelum meninggalkan rumah.



Headboard daripada frame. Comel.



Pin frame, penuhkan dengan gambar2 kegemaran secara rawak artistik.



 Kek dalam frame. Tapi yang ini aku tak try la sebab cat + makanan? Selamat ke?
Aku akan letak mangkuk ke atas frame tu.

Ok selamat pergi tengok link sana.
Ulang tayang link.
http://savedbylovecreations.com/2013/06/50-things-to-make-from-picture-frames.html

0 comments:

hELLO

hELLO
:D

Followers

Mereka Menyinggah