Pages

Mari tambah craft supply

My go to online shop is

1. Beading.my - www.beading.my

Kat sini ada jual chain untuk buat bracelet or neckalce, charms, kancing2nya, butang, felt dan lain-lain benda. Aku banyak beli charms je kat sini.

2. Ani Wasabi - www.aniwasabi.com atau http://aniwasabi.blogspot.com/

Aku tak pernah beli barang online dia, tapi aku selalu beli barang kat kedai dia di 3A-63 Kenanga Wholesale City, KL.

3. Kain beli kat - Kamdar. Aku tak pernah pula belek seksyen cotton kat Jakel.

4. Fabric Fanatics - http://www.fabricfanatics.com.my/

Sini aku ada peli faux leather or PU Leather. Tapi tak buat apebenda lagi. Selain tu aku beli kain linen dan cotton dia.

Lagi kat mana nak cari kedai barang kraf ya?


0 comments:

hELLO

hELLO
:D

Followers

Mereka Menyinggah