Pages





Ni adalah housemate aku punya oven. Makcik tu masa dapat hadiah lucky draw ni sangat hepi jadinya. Segala impian nak memasak segala jenis benda yang dimasak dengan oven bakal menjadi realiti la pas nie. Kalau dulu mengidam je la dgn kata-kata kalaulah ada oven boleh masak itu dan ini macam kek la contohnya.

Oven ni ada dalam katalog Cosway kalau nak tau rege dia. Kalau aku dapat aku bagi kat mak aku je. Mesti gumbira dia.

Mulai hari tu tanpa ragu-ragu dia pergi beli pizza segera kat Jusco MV. Nyum, nyum.

Aku juga hepi sebab turut lucky pada dinner tu (Dinner dgn Kementerian Pertahanan) dgn memenangi juice extractor.


0 comments:

hELLO

hELLO
:D

Followers

Mereka Menyinggah