Pages

AKU TELAH DITAG, TAJUKNYA “BEAUTY LIES FROM WITHIN”

Azyze telah mengetag aku, jadi inilah apa yang digunakan olehku.

MY FOUNDATION Suatu masa dahulu saya guna bedak asas cecair jenama Revlon dalam botol, tapi dah beku sebab tak guna lama. Sebabnya saya tak geti blend foundation… Saya selalu guna 2 in 1 compact poder
EYE MAKE UP Eye shadow saya IN2IT aje setakat nie. Kaler pink dan rona2 merah tu macam dah wajib pula beli. Ada la stok lama kaler hijau yang tak habis2 lagi.
DAY CREAM Garnier
MY ESSENTIAL LIP PRODUCTS Ahhhh, lip balm mesti mentholatum. Lipstick maybelline le, dan lip gloss L’Occitane.
MY PERFUME Bodyshop
MY NAILS Ahhh, ada la kaler dua bulan sekali dengan The Face Shop punye nail varnish and penyah-nail-varnish nye.
MY FEET Moisturizer Scholl yang bau cam tanah liat
MY FAVOURITE MAKE UP PRODUCT Mascara sebab ia melentikkan lash attap rumbia ku.
THREE THINGS TO BRING ON A DESERTED ISLAND 1. Pad, 2.Cotton Bud 3.Bikini
WOMEN I ADMIRE FOR THE BEAUTY Tyra Banks dan Sandra Bullock
WOMEN WITH THE BEST SENSE OF STYLE Nicole Kidman
MY ULTIMATE BEAUTY DREAM Emm, kulit tak belang2 antara tan dan tak tan.
MY FAVOURITE FASHION PUBLICATION Cleo and Female

sebagai balasan aku tag MISS "OUT OF MY MIND" dan saudari dan saudara yang baca blog ni

2 comments:

aida said...

tag aku...??
tak paham le mck..

AchiQue said...

aku harap ko tak tag aku pasal aku takde jawapan untuk soalan 1 sampai 8. hehe...

hELLO

hELLO
:D

Followers

Mereka Menyinggah