Pages

tunggu lama tu...

Bank Rimau kata ic aku tak bleh nak scan, tapi boleh pulak ambil statement kat kiosk epf. Nasib baik JPN dengan Imi ni sebelah2 so takde la kacau sangat urusan aku. Nie aku tgh print statement dari bank rimau online sebab nak pergi tuntut duit dari simpanan paksa rela, epf. Gimme my maney pleeeeeeez.

1 comments:

aida said...

takpe....dimana ada kemahuan, disitu le terowong duit itu menunkkan jalan..

bangkong...here nad come

hELLO

hELLO
:D

Followers