Pages

Hari ini dalam sejarah

Tadi aku duk menjejak kawan2 sekolah rendah aku dulu di fb. Semuanya bermula bila kawan kepada kelasmate darjah 6 aku ni post gambar kelas kami dan start tag kawan2 yang die kenal. Ada sorang tag aku dan bermulalah jejak rakan2. Selama bertahun-tahun aku duk ingat mereka tapi tak tau nak contact macam mana.

Aku suke gile sebab walaupun aku xdela mesra alam mana zaman sekolah dulu tapi ade yang ingat aku. Bila aku tanya sorang nie dia ingat kat aku macam mana, dia kata dia ingat aku tinggi.

memori oh memori.

2 comments:

fndrocka said...

kebanyakkan gambar zaman skolah takde muka aku..aku taksuka amik gmbr dulu.haaha

mizzyN said...

mak aihh, sekarang same gak ke?

hELLO

hELLO
:D

Followers

Mereka Menyinggah