Pages

Sentaps

Aku selalu kata aku takkan nangis kecuali kalau tengok cerita Hindustan dan Tamil. Tapi dua hari lepas aku hampir nangis sebab duk cari pasal tanah persemadian fetus yang digugur dan keluar pulak gambar fetus yang digugur banyak2. Geram gile aku rasa.

Tadi plak aku sentap sangat apabila kawan aku dikutuk ngan hebat di wall facebook kawan sorang nie. Aku kaw2 la komen dan dalam masa 3 minit je hilang dah benda itu kena delete oleh tukang post. Sebab aku emo maka aku jadi sangat sedih la dan terus merembes air mata aku.

Dan dan aku masuk bilik call kawan aku nieh dan meraung la makcik. Aku sendiri terpinga-pinga kenapa aku Sebak sangat. Adakah aku dah semakin sensitif?. Wahhh mcm nie bleh audition jadi pelakon air mata macam wan maimunah. Ok tak? Tapi kena surf tenet cari benda sedih dulu la kan.

liputan selari daripada rumah mak bapak aku di JB

- skang 3:31 am dan England dengan US akan bertemu dalam seken half. Aku percaya ramai penonton ini. Aku sedang berfb/blog sambil teman orang gile bola tgk tv.
- sambil tu aku sepai perang wall kat sana nuuuu.
- ala dah ngantuk plak ok zzz

zzzzzzzzzzzzzzzzzz

3 comments:

ouT oF My MinD said...

mizzyN...thanx sbb ko faham perasaan aku bila maruah aku disiat-siat cam tu.

[S]itie [B]Um [B]Um said...

tak mau gaduh2 kt facebook...malu org baca.

mizzyN said...

hi
oomm, yermm.
:)

siti,
tulerr. sebab sekor gile nie sume gaduh. die jeles tu.

hELLO

hELLO
:D

Followers

Mereka Menyinggah