Pages

CUN!

Cun sangat comel cerita dia. Ko jangan harap lebih-lebih pasal nak filem yang gah itu ini sebab filem ini untuk hilang tensen dan bagi ko menikmati cerita yang ringkas oleh pelakon yang ok. Cun diterajui Maya Karin dan juga Remy Ishak. Watak lain-lain pun ok, malahan Ning Baizura juga berlakon sebagai penerbit MeleTOPS dalam filem ini.

Cite dia bermula dengan Maya Karin sebagai Luna yang tensen sebab pakwe dia Ryan Hidayat iaitu Jehan Miskin bersekedudukan dengan pelakon lain. Kerana tensen dia terus nak lari balik kampung pembantu peribadi dia si Tom/Faezah Elai. Di kampung ni dia mengenali sedara si Tom, mamat kampung bernama Atan/Remy Ishak. Maka di situ dah boleh agak dah apa nak jadi.

Satu benda yang agak pelik ialah sebutan bahasa melayu si Maya Karin. Sebab dia watak utama maka banyaklah dengar suara dan voice over dia yang bila sebut memang pelik sikit. Tapi takpe sebab dia berlakon ok maka aku pun ok.

3 comments:

LilyAzliyana@MamaZaraZareef said...

aku start teringin nk tgk citer ni bile tgk video clip maya karin n remy ishak tu..mcm comei jek..heheh..aku tunggu kuar kat astro fisrtlah..=p

LilyAzliyana@MamaZaraZareef said...

aku start teringin nk tgk citer ni bile tgk video clip maya karin n remy ishak tu..mcm comei jek..heheh..aku tunggu kuar kat astro fisrtlah..=p

Au and Target said...

Just dropped by to say HI and hope you are well. Meow from all of us!

hELLO

hELLO
:D

Followers

Mereka Menyinggah