Pages

Kad Raya Virtual Giveaway

Oleh sebab tahun ni aku rasa orang takkan mengepos kad raya lagi, malahan macam tahun lepas orang akan tag mengetag gambar terkandung ucapan raya di facebook. so aku nak bagi kad raya virtual sebanyak 3 unit untuk 3 penerima. Siapa2 nak sila follow blog aku dan komen di bawah kenapa korang sangat nak kad raya virtual ini. Tinggalkan email juga. 16 Ogos 2012 nanti aku akan announce siapa menang dan email kat korang. Thank you :D

2 comments:

Au and Target said...

Happy Raya! A bit early, but enjoy the holiday.

Fahuna said...

Asalamualaikum,

Boleh saya minta satu? hee :) Sebabnya, saya belum pernah terima kad raya dari mana-2 blogger.

Salam Aidilfitri! Taqabballahu minna wa minkum :)

E-mail : nurularts@gmail.com

hELLO

hELLO
:D

Followers

Mereka Menyinggah