Pages

Tudung

Last aku beli tudung bulan Mac kat Kelantan masa pergi kenduri kawan aku haritu. Ni yang rasa nak pergi Jalan TAR borong tudung banyak-banyak ni sampai stok setahun punya. Selain tu aku ada plan nak memborong baju kurung di GM Klang juga. Kenanga Wholesale City aku dah terjah haritu, ada can semua barang harga naik sebab nak raya. Haritu satu kedai ni jual jubah rm38x3 je, ni jual rm70 pula walaupun 3 helai. Dia suruh angkat berhelai2 kalau nak borong. Hmmm, aku terjah GM la plak.

Tetiba juga aku rasa macam nak buat tutorial tudung. Aku ada 2 stail baru pakai tudung yang aku suke try sekarang. Okla tengok le jika ada masa malam nanti. Bubbye.

0 comments:

hELLO

hELLO
:D

Followers

Mereka Menyinggah