Pages

Keindahan penkek durian

Keindahan penkek durian di Sweetchat Cafe.


Tak sempat nak ambil gambar sebelum dijamah.



Zoom In



Kulit dia mcm popiah, yang putih tu cream dan kuning tu of course Durian!
Sedapnya, hanya rm6.90 aje tanpa tax.

11 comments:

ouT oF My MinD said...

beb...promosi percuma nie dpt bayaran ke.??

JohnJenin said...

Sila nyatakan lokasi Sweetchat cafe.

mizzy N said...

tak.

sweetchat cafe ada kat midvalley megamall (Level 2 ke 1) dengan berjaya times square (level LG) yang saya tau.

T.H said...

cafe ni ada x di selangor??

T.H said...

I love durian.. :)

lily azliyana @ mama zara said...

haih..peliknye. smalam aku rase dh komen kat post ni tp naper tkde pon..huu..

mizzyN said...

komen ko duduk kat posting bawah la beb, meh aku tampalkan sini.

lily azliyana said...

hehe..aku tak brape gemar durian yg dh dimasak..cmpur dlm kek ke, bubur kacang ke etc. mungkin sbb aku pon bukak kaki durian tegar kot.=p

mizzyN said...

Hi TH, in Selangor I am not sure but there are two in KL as I mentioned before. One in Mid Valley KL and one in Berjaya Times Square.

yoon see said...

I love:)
I love durian...!

mizzyN said...

i think maybe we can swing by and have pancake durian when we meet.

hELLO

hELLO
:D

Followers

Mereka Menyinggah