Pages

Mitsubishi Evo Police DiRaja Malaysia

My Wednesday Mamarazzo moment

Spotted mitsu evo polis malaysia punya!
Location - seksyen 2, shah alam.





"KAK! Kami nak masuk sekali."


bootylicious






Info berbentuk komersil - oh bulan

8 comments:

ouT oF My MinD said...

www.rmp.gov.my
cam laman web rempit je

DrSam said...

Saya ada nampak juga speed demon ni di hiway. bermakna selepas ini mat rempit kena tukar pakai ducatti atau superbike yang sewaktu dengannya ;)

Eliz said...

finally!!!

nooreen.rahman said...

a ah! haritu kawan bf aku nye skyline kene hijack, pastu yg dtg menyelamatkan si kawan yg dlm keta di samping penjahat tu mestilah evo polis :) sbb geng mamat² jahat tu keta wira n motor. last last melayu naik motor tu mati kene tembak. cina dlm wira tu selamat.. :( polis mmg kene ade keta power.. kejadian berlaku di luar 7e. jadik, kita semua berhati hati tetibe kuar 7e kene tembak je. serammm!!!!! btw, GO GO POLIS! ha ha ha ha

nooreen.rahman said...

sorry kalau tak fhmmm ape yg aku ckp di atas. hahaha aku baca balik aku pun tak fhm apende yg aku taip tu.. haha tp maksud aku evo polis tu kejar skyline, wira dan motor :P kalau keta polis waja je tak dpt nk kejar skyline tu :P. sekian

mizzyN said...

out of mere mind,
a'ah yek. rmp-it.
It stands for royal malaysian police.

dr sam,
huhu, ye kan dr sam. motor cabuk 150cc tak laku dah nak dicuri.

eliz,
kalau drive balik rumah aku berapa jam agaknya sampai?

nooreen,
huih.

nooreen,
aku faham cerita ko tapi keliru bila ko sebut cina dalam wira tu selamat. terus aku ingat kawan dia cina, tapi camne naik wira.

yoon see said...

I tak pernah tengok police car so so fashionable!
Macam sport car pula!

mizzyN said...

It's a Mitsubishi Evo, Yoon See, some people drool over this car. Me being car idiot can't quite understand why, but seeing that it is a 2.0 car makes me feel like wanting one too!

hELLO

hELLO
:D

Followers

Mereka Menyinggah