Pages

Orang lain nak belajar bercinta aku pulak yang super excited

Sukanya aku sambil terlompat2 di depan bilik bila ada orang diajak keluar. Biasela kalau dah kawan rapat ko ada tanda-tanda macam nak disuntik sang kumbang mestilah aku tunjuk riak-riak kegembiraan. Mesti super excited berdepan dengan sesuatu yang hepi. Kalau aku hanya menzahirkan emosi macam kau baru bagi marker pen kat aku, nanti dikatakan tak sporting pulak. Makanya aku jadi cheerleader la disini.

Tapi aku berjanji akan mengorak selangkah ke belakang apabila suntikan dah menjadi jangkitan cinta. Sebab pada aku kau sendiri yang perlu belajar bercinta, walaupun kau mungkin tersadung litar-litar yang kau ingat kau boleh pintas dalam mengharungi sebuah perhubungan. Jangan takut kena electric shock sebab ia akan mengajar kau mengurus emosi kau bila buat hubungan antara manusia nie.

Dah dah N, biar dia belajar bertatih walaupun kau risau dia mungkin akan jatuh.


good luck my pwen.
xoxo

N

4 comments:

Ili Saharudin said...

sweet one> ko plak yang risau kalau die jatuh..good luck to your fren..

Dokter faRyn said...

teringat masa awal-awal belajar bercinta dulu :)


all the best to ur friend

mizzyN said...

wuuuuuuuuuuuuhu

Anonymous said...

wish her luck too...harap2 dia akhirnya dpt jugak blajar bechenta. Ye la...at least, nnt ada jugak nk cita kt anak cucu pasal dia pernah ngorat dot dot dot...kan...
hahahhaha

- apple -

hELLO

hELLO
:D

Followers

Mereka Menyinggah