Pages

5 Things

Out Of My Mind ngetag aku, so...

5 benda bermakna yang aku buat Dlm bulan nie..
Bulan ni baru 10 hari berlalu, aku dah;
1. Hantar surat nak confirm maka selangkah lebih dekat nak confirm kerja.
2. Belajar bersabar... peace upon to you...
3. Berbaik-baik dgn bos pada ahri tertentu, hehheh
4. Projek translate Kembara Amira peringkat masuk data tiba Chapter 4, dah maju setapak la.
5. Beli contact lens, tak rabun lagi (spek stand alone masih berfungsi gak.)

5 Benda yang aku asyik ulang siar (selalu kuar dr mulut aku la)
1. Entahlah
2. Eh, aku lempang gak kang _____ ni (bila marah kat bas, teksi dan segala enemy kat jalan raya even though aku penonton je)
3. Saya kat RTM World lagi la, tapi dah tukar nama... RTM Online.
4. Bangun?
5. Sejuknya (air cond beku)

5 benda yang aku nak buang tapi tak buang2 gak@bagi kat orang lain (ubah sket)
1. Kerusi rotan dua biji dalam stor
2. Lampu malam yang dah k.o
3. CD Rempit, cam ne tah aku bleh terbeli
4. Surat khabar lama
5. Kasut hujung tirus, ada lagi bawah katil.

5 benda yang aku cuak giler
1. Bila aku rasa cam ada orang ngikut belakang aku kat tempat2 awam
2. Salesman kedai yang muka macam nak makan orang, rasa rendah diri lak nak masuk kedai
3. Bila shopping kat Watson Mid V dan pastu masuk MPH, silap2 bunyi alarm kat tag sekuriti barang watson sbb tak dimatikan bebetol. Malu bila sensor bunyi nit not
4. Orang yang kata aku spineless
5. Bila bangun pagi di hari kerja dah pukul 8.00 am ... waaaa!

5 benda yg aku bangga giler dgn diri aku
1. Boleh menghasilkan teddy bear kecik dgn jahitan tangan
2. Aku boleh melukis lebih daripada orang lidi
3. Orang pernah kata aku kamus bergerak, wah wah
4. Naik Solero shot dua kali dalam masa 30 minit.
5. Berkhidmat kepada masyarakat selagi boleh

5 benda yang aku x mampu lagi nak buat
1. Belajar masak resipi serius-nak-kahwin
2. Bawak beskal (mari beri tepukan gemuruh pada aku)
3. Pakai kasut tinggi empat inci
4. Berenang
5. Keberanian untuk ambil LASIK, boring a rabun je manjang

Aku ngetag azyze and Achik la

2 comments:

AchiQue said...

NOOOOOO!!!

azyze gomez said...

okeh...
aku carik time buat ah, pasal aku pun pernah tag ko kan...

hELLO

hELLO
:D

Followers

Mereka Menyinggah