Pages

Pada Hari Merdeka baru-baru ni aku berjaya juga sambut Ambang Merdeka kat Dataran Merdeka. Selepas je habis kiraan turun dan tengok bunga api grande-mande aku pun nak balik tapi ramai orang tgh berjalan so lepak la tunggu line clear. Masa tgh tunggu tu la nampak family nie.Mula-mula aku spy je sebab segan nak ambil gambar dia. Tapi pas tu ada plak orang ambil gambar mereka so aku pun join sekaki. Tima kaseh kak. Sungguh patriotik kamu. Merdeka!

1 comments:

AchiQue said...

pergh. respect respect...

hELLO

hELLO
:D

Followers

Mereka Menyinggah