Pages



Nasib baik aku sempat merasa naik The Eye kat KL. Tapi kalau tak sempat naik kat KL kat Melaka pun boleh lagi nie. Last week aku dan partner in love gi round Taman Tasik Titiwangsa dan aku cite pada dia yang The Eye dah dicabut tapi dia tak caya. So round la dekat2 dgn The Eye itu dan terbukti dah kena cabut, takde bahagian apa pun yang tinggal kecuali tiang base dia kot. The Eye last berputar di KL pada 31 Ogos 2008, setelah habis Hari Merdeka. Lepas ni boleh pergi ke Melaka untuk melihatnya dan gi Jonker street untuk berjalan-jalan.

0 comments:

hELLO

hELLO
:D

Followers

Mereka Menyinggah