Pages



Cupid, Prancer dan apa tah lagi nama rusa bertanduk Santa Claus tu. Selakan di google kata nama mereka "Dahser and Dancer and Prancer and Vixen, Comet and Cupid and Donner and Blitzen". Ada lapan ekor semuanya, hmm aku ingat ada tujuh ekor. Anyway kat Taman Haiwan yang duduknya Sugar Glider itu ada rusa. Inilah tarikan utamanya. Sebelum masuk ke kawasan Rusa kita akan diberikan sebakul buah yang dah siap dipotong. Bila Rusa nampak je dia akan serbu kita sebab dia tau kita nak bagi dia makan. Aku rasa cam takut bila dia serbu beramai-ramai, tapi best sebab dapat duk dekat2 dengan makhluk Tuhan berlainan spesis ni. Rusa ni bila kita pegang makanan je dia nak dekat kalau tak dia duk jauh-jauh tak heran pun kat kita.

0 comments:

hELLO

hELLO
:D

Followers

Mereka Menyinggah