Pages

Dan cik daia telah mengetag aku, (Daia, aku baca blog ko daia)

1. The person who tagged you ?
= Daia

2. Your relationship with her is?
= kawan sekolah menengah, Mozac 1995-1999

3. Your 5 impressions of him?=
1. childish
2. female
3. small
4. young
5. sebenarnya aku jumpa daia 8 tahun lepas dan tanggapan aku berdasarkan ingatan itu.

4. The most memorable thing she had done for you?
= being a kawan .

5. The most memorable thing she had said to you?
= aaaa tak ingat

6. If she become your lover you will?
= do nothing sebab aku tak nak berkapel dengannya

7. If she become your lover, the thing she has to improve on will be?
= tak taulah saya

8. If she became your enemy, you will?
= harapnye tak lah jadi musuh, nak jumpa pun jarang ni nak bermusuh plak

9. If she became your enemy, the reason will be?
= dia kata idea untuk filem itu sebab aku cilok idea dia hahahha (aku nak jadi pengarah filem)

10. The most desired thing you want to do for her now is?
= be a fren la

11. Your overall impression of her is?
= kawan sekolah lama yang dah kerap dicontact

12. How do you think people around you feel about you?
= biasa je kot, ada yang pelik camne nak approach aku sebab aku kurang berbicara

13. The character you love about yourself?
= aku loyal dan quirky kot

14. On the contrary, the thing you hate about yourself is?
= suke melengahkan buat benda, hik hik

15. The most ideal person you want to be is?
= a good leader and partner, tak kisahlah bisnes partner ke, sosial ke, mende ke tapi bukan partner seks luar nikah.

16. For the people who care and like you, say something to them:
= hello dan terima kasih, i lap u!

17. Pass this quiz to 10 person that you wishto know how they feel about you.
1 hingga sepuluh - sebab aku baik aku tak nak tag sesape

18. Who is No.6 having relationship with?
= taktau?

Untuk soalan 19 hingga soalan 38 tu tak boleh nak jawab sebab aku tak tag sesape. Sekian, terima kasih. Tapi tetiba saat aku malas nak mengetag, Miss OOMM plak minta di tag so sambung la balik.

17. Pass this quiz to 10 persons that you wish to know how they feel about you.
1. aida Y (aku dah tag, sila jawab dan pass)
2. azyze
3. adik aku
4. kakak aku
5. ijang
6. achik
7. daia (tag ko balik)
8. saliz I (tapi aku pasti dia takde blog, lantak la)
9. emilina
10. bf aku

18. Who is No.6 having relationship with? (Achik)
= Entah ek, single lagi kot. Dia berhubungan dengan aku melalui blog je kot..

19. Is No.9 a male or female? (Emilina)
= female

20. If No.7 and 10 are together, will it be a good thing? (daia, bf aku)
= Oh tidak mungkin kan terjadi

21. What is No.2 studying about? (Azyze)
= life kot

22. When was the last time you had a chat with No.3? (adik aku)
= hari raya

23. What kind of music band does No.8 like? (saliz I)
= lagu zaman 70s dengan 80s kot

24. Does No.1 have any siblings? (aida Y)
= satu adik pempuan dan dua braderz

25. will you woo No.3? (adik aku)
= takyah penat nak woo, dia adik aku dia sanggup je buat pape untuk aku (dgn yakinnya)

26. How about No.7? (daia)
= tak kot

27. Is No.4 single? (kakak aku)
= tak, nak kawin tahun depan, InsyaAllah

28. What is the surname of No.5? (ijang)
= takde surname, nama ayah je ada

29. What’s the hobby of No.10? (bf aku)
= nonton muvi dengan gi date dengan aku

30. Does No.5 and 9 get along well? (ijang, emilina)
= walaupun dorang duk sejabatan tapi lain bahagian tapi aku pasti tak de can nak bersosial, kalau dia orang ada berjumpa sehaluan je kot.

31. Where is No.2 studying at? (azyze)
= dia pernah belajar kat universiti tempatan

32. Talk something casually about No.1? (aida Y)
= yele, benda2 karut dan normal juga

33. Have you tried developing feelings for No.6? (Achik)
= feeling nak berkawan je le

34. Where does No.9 live at? (Emilina)
= KL

35. What colour does No.4 like? (kakak aku)
= aaaa, entah ek tak nah cek pulak.

36. Are No.5 and 1 best friends? (Ijang, Aida Y)
= tak, jumpa pun belum pernah

37. Is No.7 the sexiest person in the world? (Daia)
= tak.. (daia, ko marah tak?)

38. What is No.6 doing now? (Achik)
= tengah tidur kot

2 comments:

inur said...

hehe.. nadh aku tak marah pon..
mmg aku tak sexy pon.. huwahahahah..

inur said...

haha.. nadh.. bestnyer klu aku masi kecik, young, mcm dulu... heee...dah 25 dah ponn..

hELLO

hELLO
:D

Followers

Mereka Menyinggah