Pages

Spekmordesma


Spek aku dah patah bingkai sebelah. Gambar di atas ialah masa dia tengah sihat. Maka akhirnya malam semalam aku pun pergi MidVeli order spek baru. Selepas cek power (mizzyn tambah power!) cik penjual kat kedai tu kata "u punya power tinggi, u guna kanta spesel la." Harga spek + kanta spesel ialah rm8++. Mahal sangat la pada aku, so aku pun ambil je la yang biasa iaitu RM5++. Menjadi rabun memang mahal le.

Aku tengah tunggu orang kedai call aku untuk ambil spek, tapi katanya Isnin nanti siap la. Saya sangat tak sabar nak pakai spek baru.

0 comments:

hELLO

hELLO
:D

Followers

Mereka Menyinggah