Pages

NaNoWriMo

NaNoWriMo atau Bulan Menulis November Kebangsaan lagi dua hari je. Entah apa aku nak nulis ni tak konpom lagi. Setakat ni ada beberapa idea untuk menulis. Aku kena tulis 50000 perkataan untuk join sekaki aktiviti ini. Apa tu NaNoWriMo? Tengok sini! .

2 comments:

azyze gomez said...

wow...
aku mengkagumi ko kerana boleh bernanowrimo lagi walaupun busy berkerja.

kalaulah aku boleh begitu... huwargghhhh!

mizzy N said...

aku ni? sangat la bizi makcik oi... Kerja aku ni kalau ko datang sini dan tengok mesti ko pengsan kegembiraan.

hELLO

hELLO
:D

Followers

Mereka Menyinggah