Pages

taggedDan lagi satu ...
1. The person who tagged you ?
= Aida Y

2. Your relationship with her is?
= kawan sekerja, merangkap kawan serumah dan kawan berhibur

3. Your 5 impressions of her?=
a. talkative and loud (Level 6 dari 10)
b. perasan muda (hahha, meh la marah aku)
c. determined, apa dia nak dia akan cuba dapatkan secepat mungkin (Kecuali jejaka idaman dia, apa ni beb dah 8 tahuun)
d. garang but nice
e. honest

4. The most memorable thing she had done for you?
= ajak aku gi jalan Langkawi Mac lalu, aku kepingin sangat pergi sana

5. The most memorable thing she had said to you?
= "Aku bagi ko RM50 ye" masa dia dapat duit ot juta2 aritu. Besnyer klu terjadi selalu.

6. If she become your lover you will?
= Tak keruan sebab duduk serumah sebab mesti dah lama aku gomol, wahahah, tapi kami bukan lesbo ye. abang pyan, I lup u! hehheh

7. If she become your lover, the thing she has to improve on will be?
= jangan guna perkataan mangkuk, benci perkataan itu!

8. If she became your enemy, you will?
= buat bodo

9. If she became your enemy, the reason will be?
= sbb aku rampas boipren dia, hahhaa (nasib baik kanda Sca bukan taste aku)

10. The most desired thing you want to do for her now is?
= alter baju kurung khemah yang dia tempah dgn my mum

11. Your overall impression of her is?
= tough cookie dan tender ice cream, nampak cam tough + mengandungi adegan2 ganas, tapi sebenarnya rating dia umum je, malahan sesuai untuk semua. Papepun sekepala dengan aku yang pentingnya.

sampai sini jek aku jawab sebab yang lain dah jawab semalam.

2 comments:

aida said...

hahahhaha...
banyak la ko..bila masa aku nie genre romantik ganas?

mizzy N said...

sejak zaman lahiriah

hELLO

hELLO
:D

Followers

Mereka Menyinggah