Pages

blues lagi...

hari ni blues versi lain pulak. apa lagi dengar lagu tema blues aku,lagu blues..

apa sebab blues cik n?adela citernya. sekarang ni rasa cam nak crawl back into my mumma's womb and stay there forever or wish I can depart to some isolated island and cry me a sea, pastu balik sini balik la sebab ada banyak kerja kat office kan. Memang sesi nak mewallow in self pity tapi nanti macam Paloma of Australia's Next Top Model. So benign budak tu, sikit-sikit nak nangis. ahahha, aku pun lebih kurang je ada masanya.

0 comments:

hELLO

hELLO
:D

Followers

Mereka Menyinggah