Pages

Salam merdeka semua!

Pada Hari Merdeka tahun 2008 aku berjaya juga sambut Ambang Merdeka kat Dataran Merdeka setelah bertahun duk sambut kat Shah Alam. Selepas je habis kiraan ke detik Merdeka terus keluar lah bunga api grande-mande.

Selesai saje orang semua berduyun-duyunlah pulang, kami yang duk tengah nie kenela tunggu kejap. Tengah-tengah tunggu line clear aku ternampak family nie.
Mula-mula aku spy je sebab segan nak ambil gambar dia.
Tapi pas tu ada plak orang ambil gambar mereka so aku pun join sekaki.

Tima kaseh kak. Sungguh patriotik kamu.
Merdeka!love


Warning : Oleh sebab aku xde gambar baru untuk merdeka tahun ini sebab sambut kat rumah maka dengan jimatnya aku recycle aje posting memori ini. Ini posting asalnya.

4 comments:

DrSam said...

selamat merdeka jiwa-jiwa yang merdeka!

katztales said...

That looks like it was fun. We went out to meet some friends but stayed away from traffic. Happy Merdeka day!

ahkakbatik said...

awat gambo ko jek yg sengeh lelebeh?

mizzyN said...

dr sam - merdeka!

katz - it was fun indeed.

ahkakbatik - mestila dah untuk koleksi sendiri. kalau masam muka cepat kena bedah plastik.

hELLO

hELLO
:D

Followers