Pages

Statement seorang pencinta intenet 1

Awal november aritu aku duk tengok2 paper dan perasan mat salleh sibuk2 la nak sambut all hallow's eve aka Halloween. Selang beberapa hari aku teringat la pasal halloween sebab selalunya bila halloween ada cerita best kat tv/majalah. Masa lunch tu aku tanya kawan aku bila halloweeN ya sebab rasa mcm dah nak dekat? Dia kata "Aku tak tahu bila harinya, tapi Yahoo tak de keluar ikon spesel sebelah lambang dia lagi maknenye bukan hari ni la."

2 comments:

katztales said...

Something about lunch, Halloween and the logos on Yahoo? Boy my BM is bad. Sorry!

mizzyN said...

i give you discounts katztales, after all my english is bad too sometimes.

hELLO

hELLO
:D

Followers