Pages

Korang kena teka juga! Har har

Bestnya duduk arteeaim sebab sentiasa dapat cuci mata tgk seleb. Lagi2 kan bila ada event besar mcm Besday die yg ke 64 aritu maka banyak la lagi artis yang ada.

Okeh, so aku nak test korang dengan tanya, korang kenal sape seleb nie semua? Siapa peneka pertama yang tepat akan dapat hadiah misteri sebagai motivasi. Tarikh tutup bila dah ada yang agak2 berjaya meneka maka berakhirla. Semua boleh masuk kecuali ida yunus sebab dia sekarang tokey seleb jadi jangan sibuk meneka ye.


Okey mulakan.

Seleb 1
Mengetengahkan muzik k-pop.


Seleb 2
Jika ikut nama mcm ada dua aje tapi ramai sebenarnya.


Seleb 3
Aku mula2 tak tau dorang glamer juge tapi ada yang dapat mengecam mereka di sini.


Seleb 4
Ni kalau tak tau nasiblah haha.


Seleb 5
Suara vokalis dia lemak merdu, untung sape dapat jadi gf boleh dodoikan tiap2 malam.


Masa aku tengah rilek daripada shoot aktiviti kat karnival tu ... ehh maleh nak pakai topeng.

Vokalis tu tetiba enter frame kamera aku. Har har har.

Ok, selamat meneka.
Tata

4 comments:

Au and Target said...

Hehehe, looks like the Humpty Dumpties have turned pop icons!

Anonymous said...

har har humpty dumpties.

taiko blog

ouT oF My MinD said...

seleb1:
hey miss chenta

seleb2:
band couple

seleb3:
x kenal

seleb4:
bola kampung

seleb5:
awanband

kelas aku.!!

mizzyN said...

oomm,
ngkoo memang

hELLO

hELLO
:D

Followers