Pages

RESULTS ARE IN!

Selamat Hari RTM


Hello hello. Dalam kebizian aku sempat juga cari pemenang untuk freebies ini. Bagi menjadikan results tak bias aku undi guna random dot org. Mereka yang menang ialah... Mereka? Sebab pemenangnya ada dua kerana memiliki jumpah vote yang sama. (28 kali aku tekan butang random tu tau). Jadi sorang bulan 4 dan sorang bulan 5 ok. Lagi 1 bila lagi nak try test skill kat orang kan.

norly saliana @ mamazahra yang minat bergambar dan memang terrer bergaya tuk photoshoot tapi dia selalu pakai kamera henpon aje jadi dia kata dia perlu dapat peluang ini untuk bergambar dengan sakannya. Malahan dia pun ada tolong promo freebie ini di sini.

dan

Ummi Dania Yasmine kata dia nak peluang untuk bergambar kerana bajet dia tak membenarkan dia upah kameraman untuk photoshoot jadi peluang photoshoot free ini memang dia alu-alukan sangat la.

OK. Please email ke mznadhrah@yahoo.com ye untuk urusan selanjutnya.
Terima kasih kepada semua yang join sekaki.
Ok c u later.

7 comments:

@>--ummi zahra--<@ said...

huhuhu..takde rezeki nak dpt photoshoot free..tahniah pada yang menang..

Au and Target said...

We've been twiddling with this Followers thing and have added you. Hehehe, now we can see when you blog...

azieazah said...

Tahniah kepada yg menang...

Nanti kasi tunjuk ler pic depa yer.. tingin nak tengok..

norly saliana @ mamazahra said...

alamak!!!sy menang!!heeee :))
TQ..TQ..TQ..mizzyN sbb pilih sy sbg pememang.sgt x sangka.hehe
bestnya!!![bangga gile sehh!!]
baru 1st time menang freebies...
mizzyN, nnt sy email awak eyh...

[maseh x percaya neh.heee :D ]

Kujie said...

tahniah..........wah...lepas ni update gambar model terkini tu ye

mizzyN said...

okeh

mizzyN said...
This comment has been removed by the author.

hELLO

hELLO
:D

Followers