Pages

Pewangi bentuk selipar, Selipar jamban wangi

Selipar jamban ini wangi. Ada jual kat pasar2 malam dengan harga RM2. Aku tak paham kena dalam banyak2 bentuk, bentuk selipar jamban juga dia pilih.


Selipar jamban wangi.
Hahaha.

8 comments:

azieazah said...

Wahhh.. sungguh comel.. lagi wangi.

Naik ler setaraf Seliper Jamban..Hehehehe..

Hidup Seliper Jamban!

fauzuskamaruddin said...

wangi tu bau die ikut kaler kaler ke?

@cu SaYaNg said...

walau pun selipar jamban totap menarik ati den nie ha..

ouT oF My MinD said...

wei...selipar jamban aku dijadikan entry blog pulak...hampeh

mizzyN said...

azieazah, oooyeah.

fauzus, tukar nama dah? bau dia ada jenis2 nya juga.

acu sayang, hehe.

mizzyN said...

nie selipar jamban gantung2 kat kereta pyan. ko punye selipar jamban kan low profile jadi tak diketengahkan.

AchiQue said...

ha baru aku paham. gantung kat kete eh? puas aku fikir kenapa selipar jamban kena wangi2. heheh..

mizzyN said...

aku lupa nak letak perkataan, pewangi bentuk selipar jamban.

hELLO

hELLO
:D

Followers