Pages

This week/ Minggu ini

Bespren aku ada kat sini minggu nie dan bakal hilang lagi bulan Mei karang. Sementara dia sibuk membakar sel kulit jadi telur pindang aku pula sibuk berplan nak kawin dalam masa terdekat ini. Hidup aku akan berubah kawan-kawan. Aku dah gatal nak kawin nie.

Aku suka la nak kawin tapi aku berdebar-debar juga. Yela, setelah 28 tahun hidup bujang akhirnya aku akan memulakan fasa kehidupan baharu bersama jejaka yang aku dah kenal setengah dozen tahun itu. Aku baru pergi kursus pra kawen minggu lepas jadi ada beberapa purnama lagi baru aku akan bertukar gaya hidup dan juga housemate.

Kepada bespren aku aku sayang sangat pada ko. Sayang gile punyalah sampai nak pergi outstation kalau dia sorang2 pun aku sanggup ambil cuti pergi temankan. Kadang-kadang aku bersuara pada tunang aku kenapa aku boleh cintakan dia dan sayangkan kawan aku. Kata Tunang aku kata x pelik la. Oh sebab tu juga aku nak kahwin dengan lelaki itu kerana dia memahami aku yang pelik2 ini.

Kepada my bespren yang satu lagi tu aku pun sayanggggg sangat kat kau. Minggu depan dating ek. Windu windu windu. Aku duk belek katalog kompeni kau tadi terfikir nak beli eye shadow pula.

2 comments:

azyze said...

hahahhahah babe, jangan risau, aku tak kecik ati ko bespren ngan telur pindang tu hahaah
(matila ida baling pisau kat aku heeh)

aku mmg nak sangat dating ngan ko tapi dah 2 minggu aku balik kej pkl 10 tetiap ari. cemana...

oh btw, kalau ko pree, ko datang je office aku samada a) lunch time 12pm-2pm or b) petang 4-6pm. time tu kedai bukak so ko ble beli terus, guna diskaun aku lah of course. boleh touch & feel the products :)

ouT oF My MinD said...

loveee u tooo...

hELLO

hELLO
:D

Followers