Pages

Ada idea tapi broadband pulak kong

Warghhhh USB broadband aku dah ko dah, sudah tidak boleh didetect uwaaaaaaa. Ia sudah patah dan kena hantar repair. Haishhh mana nak repair pun x cek lagi nie. Kena google la gamaknya. Aku enggan hantar ke mana2 kedai dia sbb kerek dan tak tau pape, tanya pusat servis kat mana pun tak tau. Syarikat telekomunikasi warna biru sila la upgrade customer serbis ko tu, lagi2 yang duduk kat kaunter tu.

Dan sebenarnya aku ada idea meluap2 nak blog dalam blog aku satu lagi tu tapi nampaknya kena pendam la jap. Malam ni aku hanya akan mampu menyerang Mikrosop Wed je la.

Sekian, raungan hati saya tatkala ini.

ps: bil jan 2011 baru bayo semalam tao.

4 comments:

Au and Target said...

Broadband??? *laughing hysterically* Broadband???????

DrSam said...

idea yang meluap-luap kena luahkan, kalau tidak melotup :)

OmbakBaik said...

salam tahun baru :D

tengs menjenguk belog saya :D

ouT oF My MinD said...

broadbad? wtf is that?
kita skrng Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile. HAHAHAHAHA!!

hELLO

hELLO
:D

Followers

Mereka Menyinggah