Pages

HADIAH BUAT KEKASIH GELAP

*entry kali ini bukan ditype oleh tuan tanah kpd sesiapa yg pikir mizzyN ingin bergurau.

....Hmmm...

tadaaaaa....adiah besday bulan february utk mizzyN cutie. memandangkan beliau ini ingin menyambut besdaynye setiap bulan, jadi aku decide nak adiahkan skin baru utk beliau. Sesiapa yg x minat kaler pepel nie, tabahkan je lah hati , kerana tuan tanah sangat meminati ini color. Aku juga kadang-kadang terkujat jugak dgn kaler ini selain pink.

Anyway, happy 2nd month besday for u rara.

OUT OF MY MIND telah menceroboh blog ini. Atas izin tuan tanah (beliau hanya izinkan aku utk pimp her blog only). dan aku bukanlah hacker yg terer kalau tuannya tak bukak sndiri blognya sambik aku menutup mata dengan jari yang dijarang-jarangkan tapi tak dapat jugak nak lihat passwordnya...hehehehhe *wink *wink *wink.

11 comments:

Eliz said...

aku pening tengok butang

ouT oF My MinD said...

tgk...jgn tak tgk.
aku pening tgk bnyak pepel.adoih la

lily azliyana @ mama zara said...

waa..so sweetla ini purple..
hehe..kwn tn tanah pon suka kaler purple gak sbnornye..

nway, tu sape yg letak name aku mcm2 kat bhagian link tu..
aritu aku tgk lily-vanilla..
ni dh bertukar lily-lolita plak..
hehehee..

mizzy N said...

ala beb, butang bukan ada riban riban dalam ni, napa penin?

mizzy N said...

terimalah kasihku kepada pendonlod template blog baru aku.

azyze gomez said...
This comment has been removed by a blog administrator.
azyze gomez said...

aku pening baca post ini.
adakah ko sedang high atau mengambil bong ketika mengkonstruct ayat2 tersebut?

mizzy N said...

Ely : ni ida-san la yang pimp blog aku. Bukan aku yang tulis ely.

Ida : Haha penin pun ko yang letak pepel nie.

Lily : Semua label pimp aku yang taram. Saje nak memfancykan nama2 rakanku.

mizzy N said...

El: Bong? Lama dah tak pegang2 benda tu, sejak eternity lagi tak sentuh hahahaha.

ouT oF My MinD said...

aku la yg tulis entry tu. bukann nad. dia takan tulis gaya camtu.pecayalah....refer back to my blog ya guys kalau tak caya. bukannya nad cuba nak plagiat aku punya stail....mintak maaf di atas semua salah paham. nad masih lagi pompuan yg penuh tatasusila.

F I Z A F E Y A said...

atfirst, akupun pening jugak tgk kaler purple, then nmpak butang, then aku tak faham entry di atas, bile bc komen2 org barule dapat tangkap. bukan aku sorang kot yg pening2 mual camni kan hehehe

hELLO

hELLO
:D

Followers