Pages

Sabtu Song

Aku gila piggy menonton Naruto beberapa tahun dulu semasa cuti raya sebab kakak aku bawak balik DVD Naruto beratus episod. Bila cuti dah habis aku copy scanimation Naruto ke dalam pc aku dan hari-hari merabun-dekatkan mata untuk mengikut kisah perjuangan budak musang ekor sembilan ni. Disebabkan tiap-tiap hari tengok Naruto Season 1 secara back to back dengan intensif maka aku pun jadi suker gila pada lagu temanya 'Haruka Kanata' by Asian Kung Fu Generation.





Liriknya

fumikomuze akuseru kake hiki wa naisa sou dayo
youru wo nukeru
nejikomu sa saigo ni sashihiki zero sa sou dayo
hibi wo kezuru

kokoro wo sotto hiraite gyutto hiki yosetara
todokuyo kitto tsutau yo motto sa aa

iki isoide shiboritotte
motsureru ashi dakedo mae yori zutto sou tokue

ubaitotte tsukandatte
kimi ja nai nara imi was naniosa
dakara motto motto motto haruka kanata

fumikomuze akuseru kake hiki wa naisa sou dayo
youru wo nukeru
nejikomu sa saigo ni sashihiki zero sa sou dayo
hibi wo kezuru

kokoro wo sotto hiraite gyutto hiki yosetara
todokuyo kitto tsutau yo motto sa aa

iki isoide shiboritotte
motsureru ashi dakedo mae yori zutto sou tokue

ubaitotte tsukandatte
kimi ja nai nara imi was naniosa
dakara haruka kanata

itsuwaru ko do ni nareta kimi no sekai wo
murizubusu no sa shiroku shirou


Sakura Haruno, Naruto Uzumaki dan Sasuke Uchiha- dipaksa jadi satu team. Sakura suka Sasuke, Naruto suka Sakura dan admire Sasuke, Sasuke pulak tak suka sesiapa. Kakashi Hatake ialah cikgu diaorang nie. Masa nie tengah tunggu results periksa dari cikgu.


Bersama cikgu Kakashi berlari mengejar impian.

Kalaulah gua boleh lukis setere pelukis naruto nie Encik Masashi Kishimoto.


Versi moden Sasuke, Rock Lee, Naruto dan Neji Hyuga.

-------------------------------------------------------------------------------------------------
Nie la video klip versi panjang lagu temanya.

Lagu : Haruka Kanata Artis : Asian Kung Fu Generation


9 comments:

lily azliyana @ mama zara said...

oit..season 1 je ke ko tgk..
naruto shippuden ko dh tgk lom..
giler besh..

sakura pon dh terer giler dh..
salute aku..hahahaha..
then naruto pon balajar teknik baru yg besh..(aku br tgk smpai episod 80++ jek..hehe)

JohnJenin said...

Video Klip dia memang kelas. Pakcik suka idea dia.

Kagebushin-no-jutsu ;)

mizzy N said...

kepada kasihku lily - yep aku follow season 1 je fully. masuk shippuden aku ada la folo sket2. sekarang teknik apa a naruto terer?

Encik John JohnJenin - thanks drop by. saya pun suker video klipnya ini.

Kagebushin-no-jutsu ni = berdarah hidung.

ada satu lagi video klip dia saya suka. Kena cari dulu.

lily azliyana @ mama zara said...

naruto still ngan rasengan die, tp dh versi upgradela..
die gabung ngan wind element die so jadi gempak..(apentah name teknik baru tuh aku dh tak ingat)
siap leh bunuh sorang akatsuki lagi..
last aku tgk teknik die tu mcm leh meng'efect' kat badan die tuh..
laki aku dh lame tk upload, so aku pon tk tau ape sudahnye..heheheh..

but same as u...

I'M CRAZY ON NARUTO!!!!

mizzy N said...

aku nak tangkap la nanti2. Aku suka yang cakap jepun, ohoh suara seiyu macho lagi dari yang kat tv tu.

ouT oF My MinD said...

aku tk penah tgk naruto. sian aku. hukhukhuk....

mizzy N said...

nanti aku try borrow drpd kakak aku episod yang dolu2 kalau ada. kita kalahkan shimy the housemet.

lily azliyana @ mama zara said...

ye..ye..yg ckp jepun lagi best..
leh gak improve skil bhs jepun aku..hahhaha..n feeling lebey sket..

klu nak download bgtaula..
aku mintakkan alamat website ngn mr hubby k..

mizzy N said...

aku tak nah donlod. mampu ke lappie top aku menahan donlodan itu. bahse jepun aku tau arigato, anamaewa dgn sayonara aje.

hELLO

hELLO
:D

Followers