Pages

Tengok la aku beraksi di http://ny-mind.blogspot.com/2009/02/menembak.html !!!!
Juga di
http://fizafeya.blogspot.com/2009/02/love-iii.html

Macam bush people berlari pula aku rasa. Teknik ambil gambar berikut diberi nama panning ye kawan-kawan. Guna aperture 7.1 dan speed ... a tak ingat. Aku panggil2 ny kat hujung sana dia tak nak layan. Marah kot aku kata dia kameraman amatur. Ala bebeh aku pun tak terer. Aha!

4 comments:

ouT oF My MinD said...

amatur....??????
apa tuh...????

mizzy N said...

Amatur itu ialah tidak profesional, kurang pengalaman setelah korek2 dalam kamus.
................................
Sumber:
kamus dewan: amatur - bkn kegiatan yang dilakukan sebagai suatu kegemaran dan bukan untuk mencari wang.

kamus dwi bahasa oxford, fajar bakti : amatur - orang yang melakukan sesuatu yang bukan tugas utamanya.

thesaurus oxford : amateur - non-profesional, tak banyak pengalaman.

azyze gomez said...

hmmm...
larian yang menarik, sistem shooting yang menarik...
lengan baju kamu yang semakin lama semakin pendek tu pun menarik juga...

(sekadar menarik, bukan komen.)

mizzy N said...

apa yang dimaksudkan dengan makin pendek? lengan makin pendek tapi baju makin labuhkan.

hELLO

hELLO
:D

Followers

Mereka Menyinggah