Pages

Freebies 1/2010

March Freebies : Ambil gambar outdoor percuma di bulan April. Tapi ini bukan April Fool!

Walaupun saya baru setahun jagung main camera tapi saya nak offer amek pic for FREE! Caranya untuk korang dapat peluang OUTDOOR PHOTOSHOOT FOR FREE BY MIZZY N ini ialah dengan menyatakan kepada ku GWE PERLU DAPAT PHOTOSHOOT FREE INI KERANA? Jawapan yang sopan dan bergeliga akan dapat menjadikan anda pemenang freebie ini.

UPDATE: 1 ORANG PEMENANG AKAN DAPAT PHOTOSHOOT.

Photoshoot itu nanti :-
1. Bertarikh bulan April 2010, hari Sabtu/Ahad di siang hari. Tarikh spesifik akan dibincangkan dengan pemenangnya yang berwarganegara Malaysia aje. Kalau korang 18 ke bawah kena minta izin mak/abah/penjaga dan bawak mereka sekali ke sesi ini.
2. Lokasinya hanya sekitar kawasan outdoor Lembah Klang, Malaysia di tempat yang xde caj bawak kamera mcm zoo atau kawasan larangan. Contoh selain taman macam tepi jalan pun ok. Tambang dan mobiliti ke tempat yang dijanjikan ditanggung sendiri (Syarat tipikal pertandingan). Aktiviti di darat aje yang tidak melibatkan aksi racing ke, bungee jumping atau yang tahap X-Games gwe tak nak tanggung kalau ada kecelakaan.

3. Pemenang yang nak bergambar kena berpakaian selain warna hitam.
4. Pemenang boleh bawak kawan/keluarga tapi tak lebih empat orang dalam satu sesi.
5. Sesinya dua jam aje.Selalunya photoshoot pengantin secara purata sejam je pun.

6. Bagi saya kebenaran untuk guna pic itu di blog ini dan blog2 lain milik saya.
5. Pemenang akan memenangi salinan gambar 4R kertas Matte sebanyak 8 keping dan juga sekeping DVD gambar unlimited shoot itu.

Jika pada tarikh itu bespren saya free beliau juga akan datang join sekaki sebab dia suka bab2 amek pic dan menyibuk dengan saya. Beliau ialah tokey bersama Gambaqq yang boleh diusha di outtamymind.

Lupa nak letak. Tarikh tutup pertandingan ialah 25 Mac 2010 dan pemenang akan diumumkan pada 1 April 2010.

Ok itu aje buat masa ini. Sila nyatakan komen anda di ruang komen di sini ok. Bye!
Sila, sila jangan malu2.

25 comments:

lily azliyana @ mama zara said...

wah..best2x..tk yah bagi kat org lainla, bagi kat aku jek..ekekeke

nway, kurang pahamla..alasan itu nak dinyatakan kat column komen ni jek atau perlukan buat entry utk freebies ni kat blog sndirik..=D

ouT oF My MinD said...

aku akan cuba setkan date aku. dah gila nak menembak nie....!!

DrSam said...

tawaran yang menawan.

Anonymous said...

hello... hapi blogging... have a nice day! just visiting here....

Hazrey said...

ambik lah gambar aku, takyah nak peningkan kepala.

Anonymous said...

nak join!!! dulu pnh masuk gak contest camni.dpt tmpt ketiga.1st n 2nd place je dpt adiah fotoshoot.cissdale sungguh.huhu..

eh cupp! camne nak join ni?

zukhirman said...

aku la patut ko amik..tarikh aku pun sama tarikh tutup pertandingan..

lily azliyana @ mama zara said...

sebelum aku tlg promo, elokla kirenye aku join dulu giveaway ko ni ye tak..=p

so..GWE PERLU DAPAT PHOTOSHOOT FREE INI KERANA...

1) bulan april adelah bulan bday anak aku..makanye klu dh dpt free fotoshoot, tk pyhla aku susah pyh nak cari pgrapher lain dgn harga murah (yee..kena murah sbb bajet takde..ekekeke)
2) bulan april jugak aku ade planning nak piknik2 tepi pntai smbil ptg kek Zara..kan strategik tu lokasi utk outdor photoshoot..hahahha
3)bile dh smbt bday, kompem anak aku pakai baju lawa2 n kalerful..tk pyh risau nk amik gmbar org pakai baju itam kan..=p
4) klu aku mnang, semetinya aku akan angkut Zara n papa Zara sekali amik gmbar..=D
5) aku akan rela hati benarkan gmbar2 kitorng diguna oleh ko sbb aku kan 2ala gile glemer..ekekekeke

last but not least..aku nk sgt photoshoot free sbb..

aku sgt suka nk amik gmbar Zara cantik2, tp aku tkde kamera mahal yg best..aku jugak tk cukup kaya utk upah pro pgrapher amik anak aku selalu..maka, pilihla aku sbg pemenang ok..hahhahaa

zukhirman said...

aku sokong lily..terharu dengar kisah lily...hehehe.. (komisen tau..dengan muke bersungguh2..)

@cu SaYaNg said...

wah...offer yg menariks...

norly saliana @ mamazahra said...

hi mizzyN :)
nak join jugee!!!salam kenal dari mamazahra & co.

GWE PERLU DAPAT PHOTOSHOOT FREE INI KERANA...

1) mamazahra memang gile bergambar, pantang ada org tala kamera kat dia atau nampak flash kamera, sure mamazahra akan tersenyum simpul ala2 selebriti terkenal.sah, gile glemer!!

2)memang terrer bergaya tuk photoshoot, ala2 model gitu!!wahh!!sgt pasan.hehe

3) dah ketagih nak berPHOTOSHOOT, lagi2 outdoor photoshoot.heee :D

4) takde camera canggih-manggih tuk amek gambar, asek dok amek gambar pakai kamera henpon yg cikai.huhuhu

5)takde skill amik gambar sehebat mizzyN :)


kalo mizzyN nak tahu lebih lanjut, gwe siap buat 1 entry tuk menunjukkan betapa GWE PERLU DAPAT PHOTOSHOOT FREE INI ...hehe

sila jenguk ye!!mizzyN :)

http://mamanurdhiazahra.blogspot.com/2010/03/march-freebies-outdoor-photoshoot-for.html

Queenin Murni said...

salam, syarat pertandingan tinggal kan komen je ke? :p

nak la join jugak..

sy suka photoshoot di siang hari, sebab nampak cerah sikit!

hahahah! boleh camtu? :P

anin said...

salam
nak mencuba nasib

saya nak sangat photo shoot ni sebab

saya teringin sgt2 nak menang PS ni.. saya nk gmbr ank sy nmpk cantik bersama pemandangan yg indah..saya tidka reti nak menjadikan gambar nampak real dn happening

Ia mungkin menjadi peluang yg hebat utk sy sekeluarga (3 org saje pun) meluangkan masa bersama.. ye la asyik membizi sajok..

Kenangan yg tak mungkin dilupakan smp bila2 seumur hidup mungkin... yela pes time menang dn mungkin ini je peluang yg ada..tiada yg ke2 andai sudah bersua dgn pencipta

Saya tidak pernah melihat gmbr sy diabadikan di mana2 blog dgn gaya yg amat bersahaja dn menarik..apa lagi dgn anak dn suami..gila gleme kah? belum lagi ke arah tu kut..hehe

Berharap dpt berkenalan dgn empunya lensa dn berukhuwwah utk event2 seterusnya.. famili saya besar... pasti akan ada event2 menyusul utk di abadikan..

Ukhuwwah di sambut salam bertaut

anin

Kujie said...

nak juga photo shoot ini sebab zaman Kak Jie kahwin dulu tak sempat nak berposing 'open air' macam tu..hehehe

sebab harijadi boleh? 18 april
sebab nak glamer boleh? nak update kat blog..huhu

mizzyN said...

thanks everyone for participating. nanti gwe update siapa masuk k. tata.

tuan emopunya

Ummi Dania Yasmine said...

I nak join jugak. Sangat best join contest ni.

I layak menang fotografi percuma ni sebab :

1. I takder kamera mahal ni cuma kamera murah je. Tu pun dapat hadiah sebab menang contest (kesian eh!!!) jadi kualiti gambar tak secantik kamera canggih.

2. I tak mampu jugak nak keluarkan duit lebih semata-mata nak berfotografi sebab i kena tengok budget. I tak kerja (surirumah jer). Really tight budget!!! :-(

3. I leh promote your Photography session ni kerana i ader ramai kengkawan. Yang biasa2 dan Yang luar biasa. Word of Mouth sangat 'power' dalam marketing!!! juga guna media yang ada. Blog, Twitter, Facebook, sms, email.

Jadi,
I benar2 layak!!!! (^-^)

Nana said...

nak masuk macam mana??

mama_umar said...

slm, nk try jugak..

GWE PERLU DAPAT PHOTOSHOOT FREE INI KERANA?

1. seperti manusia lain,saye pon ade keinginan nk bergmbar esp klu gune kamera2 canggih dan gune photographer bertauliah,sangat2 tingin hampir2 nk kene semayang hajat dah ni

2. saya ade 2 anak dah,tapi belum penah ambil gamba studio shoot ka,outdoor ka,gune dslr ka..asik2 photographer curik2 amik gamba anak2 saya,xpuas atila cenggini sbb xdpt simpan gamba2 cantek =(

3. saye ni suke mempromot dan agak berbakat dlm promot2 nih,maka adalah pilihan yg tepat klu saye menang,sebab..haaa pikir sendirilah ;p

jemput2 ke blog saye yah ;)

JohnJenin said...

Pakcik nak join sesi menembak kamu boleh tak? Pakcik tiada geng menembak di sini. Huhuhu

mizzyN said...

boleh pakcik. nanti kita konpem tarikh dengan pemenang.

siti said...

Salam,

Nak try jugak ;)

GWE PERLU DAPAT PHOTOSHOOT FREE INI KERANA...

1...sebab nak gmbr beroutdoor dgn my baby inside my tummy n my husband, boleh jadi memori yg best:)

2...peluang nak tgk gmbr keluarga yg cantek walaupun rase mcm membesar dgn sehat taim preknan...hehe:)

CkYnHaShiM said...

hai salam kenai..

sy nak joint gak la giveaway ni...hihih..

sebab2 awak ptt pilih sy kan :

1- sy pnh nk g PS ni(wif KC) pada seminggu raye lepas,tp x kesampaian pasai mase ont way nk g tu,sy n family xcdent kat MRR2..huhuhu..sgt sedih pasai dh siap pakai baju sedondon 1 family..
2- pasai sy ni mmg gilo gambo..pasai sy ade group dr FP yg semua gilo gambo.. bile bergambo kalah artis..hihihi..
3- bagi la kat sy..mesti awak seronok bile amik gambo kami sefamily nanti..hihi..

sekian time kasih..

@>--ummi zahra--<@ said...

Salam..
nak join gak..act ari tu dah post comment..tp ari ni check missing plak...wat komen baru lah yer..

Gwe Patut Dapat Photoshoot Free Ini Kerana..

1) saye memang dah lame teringin nak wat photoshoot..tapi bajet tak brape nak mengizinkan..

2) saye nak abadikan gambar anak saye yang baru jer berusia 1 tahun bulan mac ari tu..biar nampak cantik sangat..kasi sentimental value lah skit..

3) teringin nak tengok gambar saye, my hubby n my lil' princess cantik2 n nampak real n nampak spontan n nampak ceria..

4) sebab saye nak sangat2 lah..nak amik sendiri dslr takde..pastu skill pun takde..huhuhu..

Sekian, terima kasih..

Anonymous said...

gwe perlu dapat photoshoot free ini kerana...
gambar membawa seribu makna,
gembira, sedih, ketawa, menangis maupun bercanda,
gwe mau potretkan segalanya,
menjadi garapan untuk tatapan sehingga gwe menjadi nenda..

gwe perlu dapat photoshoot free ini kerana...
gambar merungkai segala peristiwa,
menceriakan kehidupan melenyapkan gundah,
gwe mau mematerikan gambar gwe di bumi khatulistiwa,
akan gwe jadikannya kenangan terindah..

gwe perlu dapat photoshoot free ini kerana...
gambar menyorot pelbagai kisah,
shoot dan angle mantap menjadi idaman,
tapi bila gwe fikir bajetnya gwe jadi resah,
kalaulah gwe menang, perghh..dalam hati gwe penuh dgn taman.hehe..

sekian. undilah gwe! =p

azieazah said...

GWE PERLU DAPAT PHOTOSHOOT FREE INI KERANA...

Sselama ini ramai berkata Kak Azie ni gemuk dan gebab, tidak pernah nampak lawa dalam gambar.

So jika dapat, bolehlah buktikan pada ramai orang yang Kak Azie tak ler gemuk dan seburuk seperti mata mereka melihat.

hELLO

hELLO
:D

Followers