Pages

Apa saja untukmu

Lama gile x update. Satu reason sbb laptop aku tertinggal tapi dah ada kat KL sbb mak aku bawak datang sini minggu lepas. Maka mulai esok insyaAllah aku akan berblogging macam biasa.

Pada minggu lepas aku dinikahkan dengan pakwe of 6 years aku. Semalam aku bertandang ke rumah keluarganya pula.

Alang-alang tu nak kongsi gambar berikut. Nie kawan aku ambil sekali masa aku buat photoshoot luar kat Hutan Bandar JB.

Gambar pertama ini x edit.



dan

Gambar kedua dah diedit olehku.

Aku percaya kalau ada minat boleh je jadi photograher. Kawan aku nie ada can boleh jadi photographer amatur nie. Nanti aku ajak dia gie amek gamabr lepas aku dah grab D90 sebiji (berangan sejak 3 bulan lalu!) so dia bleh guna kamera canon aku utk cuba dan jaya.

Terima kasih kepada semua yang follow saya. Tetiba dah ada 2 lagi follower. Thanks korang.

5 comments:

Au and Target said...

Wow how romantic. It's like a film.

ninieZUERYANNIE said...

gedh, cantek la gambor tuh!

DrSam said...

Selamat menjadi pengantin baru. saya tertunggu-tunggu juga kad jemputan dalam peti pos :)

yoon see said...

It really look great and popped up, I mean the colours and the peoplelah...He..He..
Thanks for the edit photo!

Yes, you are the Queen, apa saja untuk Raja mu!

I also following you...

mizzyN said...

au and target, thanks. a single picture is worth a thousand words.

ninie, thanks.

dr sam, huhu sorry x tersampai kadnya dr.

yoon see, i will never prejudice another edited pic because sometimes the picture sure needs a little facelift.

hELLO

hELLO
:D

Followers

Mereka Menyinggah