Pages

vampire sux

Malam nie nak tengok vampire sux. Daripada video trailer kat imdb dot com tu macam hebat penerbitan dia dan tak kelihatan mcm spoof murahan. Hehe, spoof memang la ada alasan nak buat murah2 sebab memang tujuan dia nak memperbodohkan muvi tu tapi kalau spooof high kualiti lagi bagus. Berbaloi la aku bayar sepuloh ringgit nak tengok kat wayang. Malam kang insyaAllah aku akan update. Ok nak senaraikan la apa cite x sabar nak date sua tiga hari nanti nie.

1. Pasal vampire sux.
2. Pasal dapat rumah baru, yeyye! aku dapat rumah baru akhirnya.
3. pasal aktiviti ramadan kompeni aku.

ok tata.

1 comments:

Au and Target said...

Time for Buffy re-runs!

hELLO

hELLO
:D

Followers

Mereka Menyinggah