Pages

Jika kau fikirkan kau boleh

Jika kau fikirkan kau boleh
Kau pasti boleh melakukan

Itulah lagu yang dah klasik sangat untuk kita dengari di corong telebisen ketika ini. Dan aku sebenarnya dah lama tak dengar lagu ini. Jadi bila tiba-tiba aku terdengar lagu ini keluar daripada tv kawan aku yang jaga kandungan web TV2 terus aje rasa macam segar dunia. Seriusly aku suka lagu naikkan semangat tahun dulu-dulu macam lagu "Senyum seindah dunia" dan lagu corny dengan bunga matahari senyum "Alhamdulillah syukur nikmat, Malaysia maju rakyat selamat.

Aku dah cari lagu ni dalam yuuutube tapi x jumpa version yang ok utk publish sini sbb bakal mengundang kontroversi. So ini ialah versi yang telah dirockkan yang disampaikan oleh Amuk. Enjoy. Happy holidays dan selamat berchoti.

2 comments:

azieazah said...

Saya pernah nyanyikan lagu ini beramai-ramai (bersama beberapa orang artis) semasa meraikan birthday pesakit kanak-kanak di hospital, dulu.

best tau lagu ni... semangat!

mizzyN said...

waaa artis mana itu?

lagu nie memang rasa bersemangat. mcm nak angkat gunung pun ada rasanya.

hELLO

hELLO
:D

Followers

Mereka Menyinggah