Pages

Now blogging seems like a syok sendiri thing

Aku rasa dari semalam macam aku syok sendiri plak blogging nie. What the heck memang blogger ialah manusia yang cukup syok sendiri untuk cipta ruang dalam dunia siber bagi mengutarakan hujah2nya. Oklah babai. Selamat berpuasa, buka dan sahur.

6 comments:

azieazah said...

Betul. I memang syok sendiri juga. So... ada ke yang nak marah kita agaknya? hehehehe

azyze said...

aku rasa depends on the reason you blog. if it's to journalize your daily happenings, then Xde la still sendiri. tapi kalo mmg untuk jadi famous tapi readers takde then still sendiri hehehe

azyze said...

er, gantikan perkataan still dengan syok. sorry, spell check phone aku gila sikit.

mizzyN said...

heheheh.

kak azieazah, pastinya xde. cume kadang2 marah diri sendiri sbb nak blogging tapi xde idea :P

azyze, hahhaa. true true.
how's life being homebound?

yoon see said...

MizzyN, you are not alone, we are bloggers that care for each others!
Take care yeah, on the mission impossible-blogging!

fndrocka said...

memang kadang rasa syok sendiri...dan memg syok pun tulis utk syok sendiri,tapi tiba2 akan ada org yg baca...haaa....marilah syok ramai2.hu

hELLO

hELLO
:D

Followers

Mereka Menyinggah