Pages

Ah the seterok

Malam yang tak jadi nak hening. Bunyi AF season 118 melantun-lantun ke dinding ruang tamu, ada yang terlepas masuk ke dalam lubang telinga aku. Merdu la jugak.

Telinga aku terAF tapi deria lain aku pula khuysuk menerawang dalam dunia siber. Manakala jisim badanku bersila di atas kerusi meja makan sambil itu juga jari jemari milikku pantas mengetap papan kekunci komputer ini. Gembira jari aku dapat mengurut komputer kesayangan aku.

Namun jari-jemari lain yang marah menekan-nekan punat lain pula.


"Ah Fak lah!" kata Nur Edah kepada tivi itu.

Ah Fak. Nama baru? Fikir akulah.

Sekali lagi Asterok hilang siaran. Masa itu juga Nur Edah punya strok kemarahan timbul dan terus pergi masak megi. Megi kari ya. Aku pun turut serta tapi aku makan assam laksa. Tiba-tiba I miss my mak punya kentang goreng berlada.

Malam malam makan megi.

13 comments:

ouT oF My MinD said...

ah fak la tak dpt nak tgk paris hilton my new bff....

mizzy N said...

ah faksimili.

DrSam said...

ahhh hebat kamu! sambil mengetap, mengurut dan menekan punat-punat lain seklai gus:)

azyze gomez said...

kamu,
kamu makan megi asam laksa tu dengan manggis jugak ke?

hi hi hi

mizzy N Naderiey said...

dr sam : kami ialah pakar dalam sentuhan. hahhaha.

azyze : awak, manggis payah la nak dapat time tak musim buah nie. sekarang kite makan dgn telur goreng je.

joegrimjow said...

ni kejadian biasa dialami ketika hujan

mizzy N Naderiey said...

msalahnya tak hujan pun masa nie mr joe grim jow.

deennasour said...

aku anti tol bila orang sebut mak.
mesti aku rindu kat mak aku gak.
wawawawa

mizzy N Naderiey said...

ye ke mak (deennasour), tak sangka giteww. Akak pun rindu sama mak I.

ije said...

tak hujan pun boleh xde siaran. mmg ah fak.

ije said...

masih lagi belajar.. amik maths =D

btw, salam kenal.

F I Z A F E Y A said...

ah fak la paris hilton hehehe

mizzy N Naderiey said...

semalam aku tengok Paris Hilton BFF reality show, huhu memang minah ni bimbo gilerr, tapi pandai cari duit tu.

hELLO

hELLO
:D

Followers

Mereka Menyinggah