Pages

JB, I love you!

Esok nak balik Jay Bee ye ye! Jumpa mummy, serbu pizza hut yang ada sedikit memori lama (sambil kenen-kenen kawan lama yang dah upgrade jadi assistant manager untuk belanja :-P), pusing-pusing tempat tipikal macam Holiday Plaza dan juga beli rempah briyani yang bos aku pesan 120 hari yang lalu.

Oh Jay Bee, I love you!

10 comments:

Zurani said...

i love jb too....

Zurani said...

i love jb too..

ouT oF My MinD said...

slamat balik kg. kim salam kt mummy ko. congrat to kakak ko. stay cool to daddy ko....
jumpa lg mnggu dpan. ana mau terbang pi jakarta...pi berpolitik di sana pulak....hahahhaha

DrSam said...

lama betul tak singgah JB semenjak in-law dah pindah BP.

Semoga selamat didalam perjalanan.

mizzy N Naderiey said...

zura, darling ko ada blog.

oomm, selamat jalan2 kat negara seberang. jangan politik wang dah. selamat merasa jadi jutawan.

dr sam, marila singgah jb lagie.

lily azliyana @ mama zara said...

huhu..aku pon sgt2 rindukan jb. nnti smpaikan salam aku kat utm, kat tmn u, kat jusco,kat angsana, kat city square, kat danga bay, kat gsc pelangi leisure mall, dan segala tpt yg sewaktu dengannye..

bilela aku ade peluang nak kembali menziarah jb ni..=(

mizzy N Naderiey said...

bila ko datang rumah aku. Wei kakak aku dengan izin Allah akan kenduri bulan 7 nie, datang ar nanti. Aku roger the roger lagi.

apek terror said...

pegi holiday plaza cari dvd pirate la ape lagi...

Eliz said...

have fun!!!!!

mizzy N Naderiey said...

aku di jb yey.

hELLO

hELLO
:D

Followers